Mysterieuze helikopter in 'Avengers: Endgame' gespot!

Mysterieuze helikopter in 'Avengers: Endgame' gespot!

Doet deze iets voor Phase 4?

Over zo'n half jaar starten we aan de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. Hierin gaan we kennis maken met vele nieuwe personages en verschillende tijdslijnen, zowel op het grote als kleine scherm. Wijst een nieuw ontdekte helikopter in Avengers: Endgame mogelijk op iets dat onderdeel in van die vierde fase?

Met flink wat fans wereldwijd wordt Anthony en Joe Russo's Endgame nu binnenstebuiten gekeerd, op zoek naar allerlei easter eggs en hints naar de films die nog gaan komen. Nu is er een opvallend mysterieuze helikopter ontdekt in de slotscènes van de nieuwe moeder der kaskrakers. Want wat haalt de "chopper" weg van het slagveld?

Potential hidden easter egg in one of the final scenes of Avengers Endgame, just before Cap goes back in time to return the stones. from r/marvelstudios

Welke zaadjes zijn al bekend?
Uiteraard hint Endgame naar een nieuw avontuur voor Thor (Chris Hemsworth) en de Guardians of the Galaxy. Ook wordt er gehint naar opvolgers voor Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hawkeye (Jeremy Renner) en mogelijk zelfs Ant-Man (Paul Rudd).

Welke andere hints in Endgame gezien naar de ondertussen reeds 22 verschillende films en series die gepland staan voor het Marvel Cinematic Universe, phase 4 en 5.

NieuwsFilm

meest populair