Video

Eerste teaser 'Antebellum': nieuwe horror van de makers van 'Get Out' en 'Us'

Opnieuw een horrorfilm met een serieuze boodschap.

door Zilko Tarici om 06:00 in Video
Uit het niks verscheen vandaag plotseling de officiële teaser van horror-thriller Antebellum online. De eerste blik op de film van regisseurs Gerard Bush en Christopher Renz ziet er in elk geval veelbelovend uit. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

Antebellum is een productie van Lionsgate en QC Entertainment, dat eerder medeverantwoordelijk was voor de hitfilms Get Out en Us. De film bereikt in april 2020 de bioscopen en vertelt het verhaal van de succesvolle auteur Veronica Henley (Janelle Monae), die vast komt te zitten in een angstaanjagende alternatieve realiteit.

Een cast vol talent
Naast Monae zijn er in Antebellum ook rollen weggelegd voor Kiersey Clemons, Gabourey Sidibe, Erica Lange, Jack Huston, Tongayi Chirisa, Marque Richardson II, Rob Aramayo en Lily Cowles.

De eerder genoemde Bush en Renz maken met Antebellum hun debuut als filmregisseur. Eerder maakten de twee wel al tv-spotjes over thema's als racisme en drugsgebruik. Die waren zo goed, dat de filmstudio's al snel kwamen aankloppen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ik dacht effie dat we het hadden over de nieuwe film van Jordan Peele.

hQuinn

Avatar

^Precies. Peele heeft Get Out en Us geregisseerd. Dat Antebellum tevens een productie van Lionsgate en QC Entertainment is, heeft niets met Peele te maken.

NieuwsFilm

meest populair