Of 'Joker 2' er nu wel of niet komt blijft een beetje een vaag verhaal

Of 'Joker 2' er nu wel of niet komt blijft een beetje een vaag verhaal

Maar Todd Phillips geeft tekst en uitleg.

Afgelopen dinsdag meldde de website The Hollywood Reporter het nieuws dat Joker 2 officieel was, maar niet veel later plaatste Deadline het tegenbericht dat dit nieuws clickbait is en dat er nog helemaal niets officieel is.

Nu komt Joker-regisseur Todd Phillips zelf met tekst en uitleg. Is Joker 2 nu wel of niet in de maak? In gesprek met IndieWire gaf Phillips de "echte waarheid" prijs:


"Natuurlijk hebben Joaquin en ik erover gesproken, toen we de wereld rondreisden met Warner Bros. naar Toronto en Venetië, en andere plaatsen. Maar wat betreft contracten; we hebben zelfs nog geen contract om een vervolg te schrijven. We hebben Joaquin nooit benaderd om voor een vervolg terug te keren. Of dat zal gebeuren? Nogmaals, ik denk dat het artikel gewoon wat op de zaken vooruitliep."

Dus ja, clickbait?
En zo ja, het lijkt er toch verdacht veel op dat THR een clickbaitje plaatste. Toch zal ook deze bekende website de nodige bronnen hebben. Misschien speelt er wel iets achter de schermen, want ja... een film die meer dan een miljard ophaalt moet in Hollywood ongetwijfeld een vervolg krijgen.

Hieronder een nieuwe video over het opnemen van Joker.



NieuwsFilm

meest populair