Will Smith en Martin Lawrence komen je halen op poster 'Bad Boys For Life'

Will Smith en Martin Lawrence komen je halen op poster 'Bad Boys For Life'

Een beetje in de vertrouwde stijl van de eerdere affiches uit 1995 en 2003.

"Bad Boys, whatcha gonna do when they come for you"? is een bekende tekstregel uit het nummer welke ongetwijfeld weer te horen gaat zijn in het aankomende Bad Boys For Life op 23 januari 2020. Studio Sony Pictures heeft nu een tweede poster onthuld.

In tegenstelling tot de vorige straalt deze meer de sfeer uit van deel 1 en deel 2. We zien hoofdrolspelers Will Smith (Mike Lowrey) en Martin Lawrence (Marcus Burnett) met pistolen in de aanslag op ons afkomen met in de achtergrond de hete, zwoele straten van de stad Miami.

Wat ook opvalt, is de volgorde van de credits waarbij Smith vóór Lawrence genoemd wordt. Dit was in allebei de voorgangers nog andersom.

Bekijk de afbeelding
Marcus: One last time?
Mike: One Last time...
In hun (laatste?) avontuur worden de narcotica-rechercheurs door hun chef (oudgediende Joe Pantoliano) gekoppeld aan AMMO, een high-tech team van jonge broekies, om zo het hoofd van een nieuw drugskartel op te sporen. Deze heeft echter nog een appeltje te schillen met Mike.

Uiteraard zijn er ook weer veel mooie love interests te vinden in de vorm van Vanessa Hudgens en Paola Nuñez. Geregisseerd door twee van onze zuiderburen, het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

NieuwsFilm

meest populair