Algemeen

'Justice Society of America' in DC-film 'Black Adam' met The Rock!

Eind 2021 in de bioscoop.

door Bram de Groot om 17:44 in Algemeen
Aankomende tijd krijgen we DC-films te zien als Birds of Prey, Wonder Woman 1984 en The Batman. Over een zo'n twee jaar is het tijd voor het lang verwachte Black Adam, de superheldenfilm met niemand minder dan Dwayne Johnson in de titelrol!

Al langere tijd waren er geruchten dat Black Adam personages introduceert als Hawkman en Stargirl en dit is nu bevestigd door The Rock. In gesprek met Screen Rant zei Johnson het volgende: "JSA. We zullen iedereen voorstellen aan JSA." De Justice Society of America is een superheldenteam dat oorspronkelijk bestaat uit helden die geen eigen stripreeks hebben of hadden bij DC Comics.

Geen gevecht met Shazam!
Velen denken dat er een confrontatie zal zijn met Zachary Levi's Shazam die we eerder dit jaar zagen in het goed ontvangen Shazam! "Dat behoort nu niet tot de plannen. En ik voel me goed bij de aanpak die is gekozen. Het is een herkomstverhaal. Daar beginnen we mee en daarop zullen we bouwen. Uiteraard hebben we Shazam in het vizier," aldus Johnson.

Jaume Collet-Serra zal Black Adam regisseren en op dit moment staat deze DC-film vast op 22 december 2021.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dabasman

Avatar

""De Justice Society of America is een superheldenteam dat oorspronkelijk bestaat uit helden die geen eigen stripreeks hebben of hadden bij DC Comics.""

Geen eigen stripreeks? Waar is die afbeelding dan van? En waar heb ik dan al die comics van? Haha weldegelijk een stripreeks mensen!!! En een verdomd goede ook!!

rainking

Avatar

Ik denk dat er eerder bedoeld wordt dat de karakters in de JSA niet allemaal hun eigen stripserie hadden. Al klopt dat ook weer niet helemaal, voor welke vorm van de JSA dan ook.

Stargirl en Mister Terrific lijken me wel gaaf. Damage is een beetje verplichte kost als het om Black Adam gaat.

GreenHornet

Avatar

Stargirl komt een TV serie van

Sunspot

Avatar

Kan zo vet worden met Justice Society :D.

Maar hoop dat dit echt geen 'The Rock' film wordt, moet beetje duister met BA en The Rock moet echt niet weer hetzelfde typetje/zichzelf spelen!

rainking

Avatar

De enige Rock die ik wil zien is de Rock Of Eternity.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind dit er supervet uitzien. Gerse kostuums en hopelijk een leuk verhaal met veel actie.
Dus hopelijk niet : Anderhalf uur opbouw en een eindgevecht van 10 minuten

NieuwsFilm

meest populair