J.J. Abrams antwoordt: maakt hij een Superman-film!?

J.J. Abrams antwoordt: maakt hij een Superman-film!?

Het was lang onzeker.

Al sinds Man of Steel meer dan vijf jaar geleden in de bioscopen te zien was, wordt er gesproken over een vervolg. Ja, het personage was te zien in twee andere DC-films, maar daarin waren ook andere helden te zien. Toch hoopten velen op een nieuwe solofilm, die we nu mogelijk gaan krijgen.

Toen J.J. Abrams zijn megadeal sloot met Warner Bros. Pictures, kreeg hij namelijk de mogelijkheid om nieuwe projecten te kiezen. Hij zou ook aan de slag gaan met DC-films en een daarvan is volgens hardnekkige geruchten eentje rond Superman. Nu gaat Abrams daar op in.

Nog onzeker
De regisseur laat tijdens een interview met Rolling Stone weten dat hij er nog niet zeker van is welke film hij gaat maken. "We hebben die gesprekken nog niet gevoerd," zei Abrams als reactie op de vraag rond Superman. Maar, zo schrijft Rolling Stone, dat zei hij niet heel overtuigend.

Toch is het de vraag of Superman snel terugkeert naar het witte doek. Het verhaal gaat dat Warner zich juist wil richten op diversiteit en meer vrouwelijke superhelden. Daar past een nieuwe solofilm voor de man van staal mogelijk niet tussen.

NieuwsFilm

meest populair