Video

Sebastian Stan en Samuel L. Jackson in trailer veelbelovende oorlogsfilm 'The Last Full Measure'

'Nick Fury' en de 'Winter Soldier' zijn opnieuw samen te zien.

door Zilko Tarici om 16:34 in Video
Na eerder dit jaar de rechten van de film te hebben verworven, heeft Roadside Attractions nu de eerste trailer van oorlogs-dramafilm The Last Full Measure vrijgegeven. Sebastian Stan voert de indrukwekkende cast van de film aan. De film vertelt het waargebeurde verhaal rondom soldaat William H. Pitsenbarger, die postuum de prestigieuze Medal of Honor werd uitgereikt. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Jeremy Irvine (War Horse) speelt in The Last Full Measure de rol van Pitsenbarger, een Pararescue Jumper wiens taak het was om levens te redden. Naast de eerder genoemde Stan zien we in de film ook acteurs als Christopher Plummer, William Hurt, Samuel L. Jackson en Bradley Whitford.

Een omstreden verhaal
Pitsenbarger redde tijdens de Vietnam-oorlog meer dan 60 mensen, dus je zou zeggen dat het niet meer dan logisch is om hem een medaille te geven. Scott Huffman (Stan), een jonge onderzoeker van het Pentagon, liep echter tegen de nodige obstakels aan om de Medal of Honor aan Pitsenbarger uit te reiken. Dit wordt in de film uitgebreid belicht.

The Last Full Measure bereikt in januari 2020 de Amerikaanse bioscopen. Wanneer we de film in Nederland kunnen verwachten, is nog onbekend.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Headzz76

Avatar

hmmmm .... nice

Moviewheels

Avatar

Ziet er goed uit. Erg sterke cast.

NieuwsFilm

meest populair