'The Batman' gaat naar Arkham Asylum!

'The Batman' gaat naar Arkham Asylum!

De bizarre gevangenis krijgt een belangrijke rol in de film van Matt Reeves.

Regisseur Matt Reeves neemt fans in The Batman mee naar een klassieke locatie uit de Batman-comics. We gaan naar Arkham Asylum, de sinistere plek waar criminelen uiteindelijk terecht komen. De gevangenis is een belangrijke plek in de franchise en was zelfs te zien in de Dark Knight-trilogie.

Reeves brengt ons in 2021 een nieuwe Batman-film, ditmaal met niemand minder dan Robert Pattinson in de hoofdrol van Bruce Wayne. De acteur neemt het straks op tegen minimaal drie schurken, waaronder The Riddler, The Penguin en Catwoman. Een deel van hen bevindt zich mogelijk niet meer op vrije voeten, gezien het feit dat de film naar Arkham afreist.

Een heel ander idee
Variety schrijft dat het idee oorspronkelijk heel anders was. Er is gesproken over de mogelijkheid om de hele film enkel in Arkham te situeren. Dat zou heel wat anders zijn geweest, maar nu is besloten het over een andere boeg te gooien. We reizen in een paar scènes in de Batman-film naar de klassieke gevangenis en zullen daar vermoedelijk heel wat criminele meesterbreinen rond zien hangen.

Er is weinig bekend over de nieuwe Batman-film, berhalve dat Bruce Wayne als de film begint nog niet zo lang actief is als bestrijder van de misdaad. De film is meer een detective/noir dan een echte superheldenfilm. De release vindt plaats in juni 2021.

NieuwsFilm

meest populair