Doctor Doom grote slechterik in 'Black Panther 2'?

Doctor Doom grote slechterik in 'Black Panther 2'?

Een nieuw gerucht claimt dat Marvel de bekende superschurk snel wil introduceren.

Moet Black Panther, de koning van Wakanda, het in zijn tweede solofilm opnemen tegen niemand minder dan Doctor Doom? Een nieuw gerucht suggereert dat Marvel van plan is om de überbekende schurk te introduceren in Black Panther 2.

Bekijk de afbeelding
Doctor Doom is één van Marvels meest iconische slechteriken. Doom is vooral bekend als aartsvijand van de Fantastic Four, maar heeft het veel andere helden in de loop der jaren ook moeilijk gemaakt. Marvel heeft dit personage lang niet mogen gebruiken in zijn films, omdat de rechten in handen waren van Fox (inmiddels overgenomen door Disney). Gezien de populariteit van de superschurk, is het niet vreemd dat Marvel nu al zou werken aan zijn introductie.

Afrika veroveren
Maar wanneer kunnen we Doctor Doom voor het eerst verwachten in Marvels filmuniversum? Volgens een nieuw gerucht, verspreid door de bekende primeurtjesjager Charles Murphy, zal Doom worden geïntroduceerd in Black Panther 2. "Victor Von Doom wil zijn rijk uitbreiden door delen van Afrika te veroveren. Uiteindelijk stuit hij op weerstand van Wakanda en zijn leider, de Black Panther", schrijft Murphy op zijn blog.

Geloofwaardig of niet?
Hoe geloofwaardig is dit gerucht? Murphy merkt zelf op dat hij het gerucht nog niet heeft kunnen verifiëren. In het verleden had de blogger het ook niet altijd bij het juiste eind. Dit gerucht moeten we dan ook maar met een flink korreltje zout nemen, maar interessant is het zeker wel. Een bekende verhaallijn uit de comics waarin Doctor Doom en Black Panther het tegen elkaar opnamen is Doomwar (2010). Dus inspiratie is er genoeg.

Black Panther 2 moet in mei 2022 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair