Algemeen

War Machine bijna doormidden gehakt in 'Avengers: Infinity War'

De Marvel-film ging toch niet zo ver...

door Bram de Groot om 23:09 in Algemeen
Heb jij het boek 'Avengers: Endgame - The Art of the Movie' al in huis? Zo ja, dan heb je misschien al heel wat leuke concept-art gezien voor en details gelezen over de recente Avengers-tweeluik bestaande uit Avengers: Infinity War uit 2018 en Avengers: Endgame uit 2019.

Een nieuw opmerkelijk ongebruikte scène gaat over Don Cheadle's personage James Rhodes / War Machine. Het blijkt namelijk dat ze de side-kick doormidden wilde hakken in Infinity War. Dit hebben ze uiteindelijk toch maar niet gedaan...

War Machine in tweeën
Ontwerper Phil Saunders wordt in het artboek gequoot over een scène tijdens het gevecht in Edinburgh, waarin War Machine had moeten opduiken. De scène zou uiteindelijk niet zijn gebruikt doordat deze teveel leek op gebeurtenissen in Iron Man 3 waarin Tony Stark zijn pak(ken) op afstand kan bedienen.


"Hij zou in tweeën worden gehakt door een van de leden van de Black Order. Deze scène moest een schok veroorzaken, maar werd later verwijderd. Het idee was dat hij PTSS [Post-traumatic stress disorder] zou hebben na zijn crash [in Civil War, red.] Hij zou niet bereid zijn om zijn harnas weer aan te trekken. Hij zou in staat zijn geweest om met zijn protheses, verbonden aan een gyroscopisch robotachtig ding, zijn harnas op afstand te bedienen."

Uiteindelijk zagen we in die scène War Machine dus niet, maar wel personages als Scarlet Witch, Vision, Captain America, Black Widow en Falcon.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Luizelgespuizel

Avatar

En niks van waarde was verloren gegaan als ze dat hadden gedaan met dit saaie personage.

Coach Boone

Avatar

Dat Art Book hoeven we niet meer in huis te halen. Alles word hier op de site al verteld haha

NieuwsFilm

meest populair