'Verhaal 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is prachtig'

'Verhaal 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is prachtig'

In 2022 of 2023 in de bioscoop!

In de recente Avengers-films zagen we uiteraard de Guardians of the Galaxy voorbijkomen. Het duurt echter nog een flinke tijd voordat we het derde solo-avontuur zien voor de "a-holes". Het script zou ondertussen af zijn.

Actrice Karen Gillan, die in het Marvel Cinematic Universe te zien is als Nebula, heeft tegenover Yahoo! verklaard dat zij het script voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft gelezen. "Ik kan zeggen dat ik het heb gelezen en het is fantastisch," aldus Gillan die binnenkort te zien is in de nieuwe Jumanji-film.

"We zijn allemaal heel blij dat James terug is om de trilogie te voltooien, aangezien het zonder hem niet goed zou hebben gevoeld. Het is een prachtig, prachtig script," vulde Gillan aan.

Maar wanneer verschijnt Vol. 3?
Oorspronkelijk stond Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland voor 2020 en er werd lange tijd verondersteld dat de film - na het ontslag en weer aantrekken van James Gunn - in mei 2022 zou verschijnen. Op die plek staat ondertussen Black Panther II. Mogelijk verschijnt Vol. 3 dus pas in 2023.

NieuwsFilm

meest populair