Netflix

De 5 topfilms die in december op Netflix verschijnen

In deze koude maand zijn er weer heel wat mooie nieuwe titels te streamen!

door Jeffrey Kouters om 22:36 in Netflix
December is niet alleen de maand van de pepernoten, banketstaven en kerststollen, maar ook van het onderstaande rijtje met topfilms die op Netflix zullen verschijnen. Pak een kop chocolademelk en ga met een dekentje op de bank zitten om deze koudere dagen te overleven met deze mooie titels.

World War Z (1 december)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Jaar: 2013
Duurste zombiefilm ooit overtuigd dankzij harde actie en goede effecten. De wereld is besmet door een virus dat mensen in hondsdolle zombies verandert. Voormalig VN-medewerker Gerry Lane zit met zijn gezin vast in de file als het virus Philadelphia bereikt. Lane wordt door de regering gevraagd om de zombie-invasie tegen te gaan.

A Christmas Prince: The Royal Baby (5 december)
Regie: John Schultz | Cast: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, e.a. | Jaar: 2019
Derde deel in romantische kerstreeks vol royalty's. Deze kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Koningin Amber is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Maar eerst moet ze haar familie en koninkrijk helpen bij het vinden van een vermist vredesverdrag, om ergere problemen te voorkomen.

Marriage Story (6 december)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Jaar: 2019
Schitterend huwelijksportret gemaakt door een topteam. Het jonge theaterkoppeltje Charlie en Nicole ligt in scheiding. Hun mediator weet, ondanks de doorschemerende tekenen van liefde, hun relatie niet meer te lijmen. Wanneer Nicole samen met hun zoontje terugvliegt naar haar ouderlijke huis en een extravagante advocate in de arm neemt, verandert de boel al snel in een lelijke vechtscheiding.

6 Underground (13 december)
Regie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, e.a. | Jaar: 2019
Explosieve actiefilm doordrenkt met humor. Zes miljardairs faken hun eigen dood om een internationaal heldenteam op te kunnen richten. De groep neemt het heft dus in eigen handen en opent de jacht op de meest beruchte criminelen. De belangrijkste missie van dit team? Het uitschakelen van een wrede dictator.

The Two Popes (20 december)
Regie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a. | Jaar: 2019
Goed ontvangen dramafilm over religieuze machtsstrijd. Kardinaal Bergoglio (de latere paus Franciscus) kan zich niet meer vinden in de koers van de kerk en wil met pensioen, maar paus Benedictus XVI weigert zijn verzoek daarvoor in te willigen en nodigt hem juist uit in Rome. Daar proberen de twee, met het oog op de toekomst, een brug te slaan tussen hun uiteenlopende ideologieën.


En verder deze maand...

1 december
Green Room (2015)
Dead Kids (2019)

2 december
A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)

10 december
Kung Fu Panda 3 (2016)

16 december
Field of Dreams (1989)
Honey (2003)
American Pie Presents: Band Camp (2005)
The Break-Up (2006)
American Pie Presents: The Book of Love (2009)
Charlie St. Cloud (2010)
The Change-Up (2011)

26 december
The App (2019)

28 december
Hot Gimmick: Girl Meets Boy (2019)

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zou dit al matig vinden voor 1 week maar voor heel december helemaal een bedroevend aanbod.

BillySavastano

Avatar

World war Z is eerder dit jaar al toegevoegd en ongeveer in augustus/september weer verwijderd en nu komt die weer terug? Zelfde geld voor the change up trouwens

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Zou dit al matig vinden voor 1 week maar voor heel december helemaal een bedroevend aanbod."
Gelukkig is er altijd nog Disney+. Als kers op de kerstmistaart gaat Filmtotaal jou en je caravan-genoten helemaal op de hoogte stellen wat er gaande is op Disney+. Niet alleen in december 2019, welnee. Wat dacht je van. Voor altijd! dwz zolang Disney+ niet van de buis is af te knallen.

Mocht je toch niet gecharmeerd zijn van Disney+, dan is er nog altijd dat zuipparty van adof. Ik had exclusief van adofmirosch vernomen dat hij een anniversary tour gaat beginnen.

sieps

Avatar

Normaal reageer ik nooit maar nu even een vraag. Waarom is iedereen huer altijd zo negatief. Als je de content op de site zo verschrikkelijk slecht vind waarom ga je dan niet gewoon naar een andere film site. Jullie hebben hier echt elke keer iets te zeiken.

Scheerzeep

Avatar

@Frietgezicht

Er verschijnen (natuurlijk) nog meer films. Dit zijn simpelweg de titels die Netflix van tevoren richting de pers aankondigt.

Frietgezicht

Avatar

Sieps, De kritiek gaat dus over Netflix, wat kan FT eraan doen? Reageer je 1x en dan als een halve tamme Smiley face KOEKOEK.

@ Scheerzeep, ok verwacht wel wat leuke kerstfilms!

Rob

Avatar

Green Room is voor mij de beste in dit rijtje.

Harrie69

Avatar

Ik ben het helemaal met sieps eens. Niets dan gezeur hier. Maar dat is schijnbaar heel erg nederlands tegenwoordig. We hebben het gewoon te goed en zijn teveel verwend dat we al het mooie niet meer zien.

Frietgezicht

Avatar

^ Jij klaagt vooral op mensen die een mening hebben als ik zo jouw reacties bekijk. Sinds wanneer is positiviteit een eis en voorwaarde, mensen hebben verschillende meningen. Je bent bij deze niet uitgenodigd op Adof’s jubileum feestje met al je geklaag Harrie!

Harrie69

Avatar

^ Blijft een feit dat er veel meer gezeurd word en veel minder positieve reacties geplaatst worden. Blijkt maar weer.

NieuwsFilm

meest populair