Eerste foto Zoë Kravitz als Catwoman in 'The Batman'?

De actrice heeft de schaar in haar haren gezet.

In oktober werd bekend dat Zoë Kravitz in de huid zal kruipen van de vileine Selina Kyle alias Catwoman in Matt Reeves' The Batman. Kravitz deelde deze week via Instagram een foto van wat waarschijnlijk haar look zal zijn in die DC-prent.

Zoë Kravitz heeft een opvallende kapselverandering ondergaan. De actrice deelde eerder deze week een foto via Instagram met de mededeling dat ze afscheid heeft genomen van haar lange lokken. Zo'n drastische kapselverandering ondergaan Hollywoodsterren vaak als ze zich klaarmaken voor een nieuwe rol. De kans is dan ook groot dat Catwoman een kort koppie zal hebben in The Batman, aangezien de opnames van de film al begin volgend jaar starten.

Dit bericht bekijken op Instagram

hair ✂️

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op


In het kort
In de film zal Kravitz te zien zijn naast Robert Pattinson. Hij is gecast als Bruce Wayne alias de Batman. Andy Serkis speelt diens butler Alfred Pennyworth, Colin Farrell de Penguin, Paul Dano de Riddler, John Turturro Carmine Falcone en Jeffrey Wright politiecommissaris Jim Gordon. Verder is nieuwkomer Jayme Lawson gecast in een nog onbekende rol.

The Batman moet in juni 2021 in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair