Zo had Marvels 'Doctor Strange' ook kunnen aflopen

Zo had Marvels 'Doctor Strange' ook kunnen aflopen

Marvel heeft een alternatief einde voor de magische film onthuld.

Marvel heeft een alternatieve eindscène voor Doctor Strange (2016) onthuld. In deze scène praat de titelheld (Benedict Cumberbatch) met zijn maat Wong (Benedict Wong) over de vermissing van hun collega Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor).

Bekijk de afbeelding
Dit alternatieve slot is waarschijnlijk de verwijderde scène die wordt meegeleverd op de onlangs uitgebrachte 'Infinity Saga-boxset'. De ruim twee minuten durende scène betreft een luchtig gesprek tussen Strange en zijn collega Wong, waarin toch ook wel aantal interessante punten worden aangehaald.

Wong komt met een stapel boeken aangelopen. Deze blijken afkomstig te zijn uit de privécollectie van de Ancient One (Tilda Swinton). Ook vraagt Wong dus of Strange nog iets heeft vernomen van Baron Mordo, maar dat blijkt niet het geval te zijn.


Vervolg
In 2021 komt het volgende 'soloavontuur' van Doctor Strange uit: The Multiverse of Madness. Daarin zal de held ook worden vergezeld door Elizabeth Olsens Scarlet Witch. Mordo keert waarschijnlijk terug als slechterik, gezien de toegift van de eerste film waarin hij een andere magiër vermoordt.

NieuwsFilm

meest populair