Algemeen

Officiële titel voor derde 'Ghostbusters' bevestigd en binnenkort de eerste trailer!

Jason Reitman, zoon van de originele bedenker Ivan Reitman, regisseert.

door Arjen Rooseboom om 14:29 in Algemeen
Het was eerder een gerucht en nu is het zekerheid, de aankomende derde Ghostbusters-film zal de titel Ghostbusters: Afterlife dragen. Sony Pictures zou ook al een eerste trailer klaar hebben staan.

Volgens HEROIC HOLLYWOOD moet een preview van 2:28 minuten in de voorvertoning van Jumanji: The Next Level gaan verschijnen. Aangezien laatstgenoemde deze maand (bij ons deze week) in première gaat, bestaat de kans dat we dus heel snel een glimp kunnen opvangen.

Egon Spengler
Volgens SCREENCRUSH springt één item van de promotiecampagne er in het bijzonder uit en dit is een advertentie voor de Hi-C Ecto Cooler drank uit de jaren '80. De naam Ghostbusters: Afterlife is duidelijk leesbaar.


Met zo'n titel is het qua plotdetails aannemelijk dat het leven na de dood verkend wordt en daarmee lijkt verder ook een ander gerucht steeds realistischer te worden, namelijk het laten zien van wijlen Harold Ramis (1944-2014) door middel van CGI en ongebruikte beelden.

Paul Rudd en Carrie Coon spelen de hoofdrollen met o.a. Finn Wolfhard en McKenna Grace als jonge generatie spokenjagers, ondersteund door de 'oude garde' Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Sigourney Weaver. Vanaf 9 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

evilkraanvogelz

Avatar

Voegt de hele cast van Resident Evil: Afterlife zich er ook nog bij?

SeanDeNiro

Avatar

Helaas 30 jaar te laat. De kans dat dit de magie & humor uit deel 1 en 2 weet te evenaren schat ik op een goede 0,000000001%

GreenHornet

Avatar

Filmmakers zijn Woke Veels te laat

Renegade

Avatar

En toch....wil ik deze zien.

NieuwsFilm

meest populair