Algemeen

M. Night Shyamalan over nieuwe films: "Donker en raar"

Films komen in 2021 en 2023

door Niels van Arkel om 16:22 in Algemeen
De meester van de kleine budgetten, M. Night Shyamalan, heeft ook voor de komende jaren een ontzettend druk schema. Na het grote box-office succes van Glass (246 miljoen opbrengsten met 20 miljoen budget) staan er nu weer twee of drie films op het schema.


Drie ideeën
Het eerste Shyamalan-project dat uitkomt is de Apple TV Plus serie Servant. Daarna volgen maar liefst drie films van zijn hand, die uit komen in 2021 en 2023. Shyamalan zegt hierover het volgende tegen Collider:

"Ik heb twee grote ideeën waar ik heel erg in geloof. Dat is voor mij al heel belangrijk, want dan pas kan ik daar twee jaar van mijn leven mee bezig zijn. Nu speelt er zelfs nog een derde idee door mijn hoofd, dus misschien worden het er zelfs wel drie."

Terug naar de basis
Hij laat ook wat los over zijn idee bij het maken van de twee of drie nieuwe films: "Ik vond het werk dat ik gedaan heb voor The Visit echt tof. Terug naar de basis, minimaal. Ik wil absurde momenten die ook raak, donker en raar zijn. Ik wil geen film maken omdat 'ie uit noodzaak naar het publiek moet worden gezonden. Het publiek moet comfortabel zijn met waar ze naar kijken."Een van de nieuwe Shyamalan projecten zou Labor of Love gaan heten.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Blijft een super regisseur

NieuwsFilm

meest populair