Algemeen

Een eerste blik op de nieuwe film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok)

Met Michael Fassbender als geblondeerde voetbalcoach.

door Steven van der Vegt om 07:59 in Algemeen
Al voordat hij zichzelf een gewilde naam in Hollywood maakte dankzij Thor: Ragnarok, stond Taika Waititi bekend als een begenadigd filmmaker. Sinds zijn eerste Marvel-avontuur heeft hij echter eindelijk de grotere fanschare die hij verdient. Voordat hij weer voor Marvel gaat werken aan een nieuwe Thor-film, is hij eerst nog bezig aan een eigen project.

Zijn laatste film Jojo Rabbit verscheen nog maar kortgeleden in de bioscopen, of hij werkt alweer aan een volgende film. Na de goed ontvangen dramady waarin hijzelf ook als Hitler te zien was, werkt hij nu aan een dramady over een voetbalteam in Amerikaans-Samoa. Deze nieuwe film is gebaseerd op een documentaire waarbij een verliezend voetbalteam probeert zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap voetbal. Waititi schreef de film samen met Thomas Rongen, waarmee hij eerder al het script voor What We Do In The Shadows pende.

Eerste setfoto


In een eerste setfoto zien we Michael Fassbender als een geblondeerde voetbalcoach. Waititi laat bij de foto weten blij te zijn dat de opnames begonnen zijn. "Mijn nieuwste film is net in productie gegaan. We werken met een geweldige cast en crew aan dit project en ik ben blij wederom met Fox Searchlight Pictures samen te werken", aldus de filmmaker. De titel van zijn nieuwste werk is 'Next Goal Wins'. Wanneer deze verwacht wordt, is vooralsnog niet bekend. Wie weet wordt het de nieuwe Cool Runnings!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm