Gameverfilming 'Metal Gear Solid' wéér een stap dichterbij!

Gameverfilming 'Metal Gear Solid' wéér een stap dichterbij!

De Kong: Skull Island-regisseur spreekt binnenkort met een mogelijke hoofdrolspeler.

Er wordt al jaren gesproken over een verfilming van de beroemde game-franchise Metal Gear Solid, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Een persoon die erop gebrand is om de film te realiseren is Jordan Vogt-Roberts, een levenslange fan van de games van Hideo Kojima. Vogt-Roberts had onlangs nog een cameo in Kojima's nieuwste spel Death Stranding, dus de twee hebben al een professionele relatie.

Vogt-Roberts, die eerder Kong: Skull Island maakte, heeft nu een update gegeven over zijn geplande filmversie van Metal Gear Solid. Via zijn Twitter-account heeft hij aan het einde van een reeks tweets laten weten dat jij een nieuwe versie van het script heeft voltooid en ingediend bij een filmstudio.

Wie wordt Solid Snake
De regisseur/scenarist heeft daarnaast laten weten dat hij 'zeer binnenkort' met een acteur om de tafel gaat zitten om de rol van Solid Snake te vervullen. Eerder heeft Oscar Isaac al laten weten dat hij de rol maar wat graag zou willen spelen. Of hij de acteur in kwestie is, is echter nog maar de vraag.

Het is nog onbekend wanneer Metal Gear Solid de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair