Hooguit 10% van Snyder Cut is te zien in 'Justice League'

De film werd echt heel drastisch veranderd.

Er komen steeds meer details naar buiten rond de Justice League-film van Zack Snyder. De Snyder Cut bestaat en al sinds 2017 doen fans hun best om de film te zien. Maar dat lukt maar niet. Niet alleen weten we nu hoe lang de film geduurd zou hebben, ook horen we voor het eerst hoe weinig er wel niet gebruikt is.

De Snyder Cut blijkt maar liefst 214 minuten lang te zijn. De versie van Snyder van de film is dus meer dan drie uur lang en gaat zelfs richting de vier. Fans zullen blij zijn met deze bevestiging en eigenlijk al helemaal met het nieuws dat nog geen tien procent van het werk van Snyder gebruikt is.

Er is dus meer
Er is dus nog heel wat materiaal dat verwerkt zou kunnen worden tot een heel nieuwe film. Mocht Warner Bros. daartoe beslissen, kan dat een interessante film opleveren. Joss Whedon leverde een vrij matig ontvangen film van exact twee uur op, terwijl Snyder dus een heel andere visie had.

Of de Snyder Cut er ooit echt komt, is niet zeker. De vraag is of de visuele effecten wel ver genoeg zijn om het afmaken daarvan te rechtvaardigen. Vermoedelijk niet, want fans vragen er al twee jaar om en de film is er nog altijd niet.

NieuwsFilm

meest populair