Algemeen

Hooguit 10% van Snyder Cut is te zien in 'Justice League'

De film werd echt heel drastisch veranderd.

door Jim Pedd om 07:59 in Algemeen
Er komen steeds meer details naar buiten rond de Justice League-film van Zack Snyder. De Snyder Cut bestaat en al sinds 2017 doen fans hun best om de film te zien. Maar dat lukt maar niet. Niet alleen weten we nu hoe lang de film geduurd zou hebben, ook horen we voor het eerst hoe weinig er wel niet gebruikt is.

De Snyder Cut blijkt maar liefst 214 minuten lang te zijn. De versie van Snyder van de film is dus meer dan drie uur lang en gaat zelfs richting de vier. Fans zullen blij zijn met deze bevestiging en eigenlijk al helemaal met het nieuws dat nog geen tien procent van het werk van Snyder gebruikt is.

Er is dus meer
Er is dus nog heel wat materiaal dat verwerkt zou kunnen worden tot een heel nieuwe film. Mocht Warner Bros. daartoe beslissen, kan dat een interessante film opleveren. Joss Whedon leverde een vrij matig ontvangen film van exact twee uur op, terwijl Snyder dus een heel andere visie had.

Of de Snyder Cut er ooit echt komt, is niet zeker. De vraag is of de visuele effecten wel ver genoeg zijn om het afmaken daarvan te rechtvaardigen. Vermoedelijk niet, want fans vragen er al twee jaar om en de film is er nog altijd niet.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Bron?

Robbepost

Avatar

Oké dit klinkt interessant! Dit kan weleens voer voor een eeuwig durende berichtenstroom zijn ;)

Ik behoor wel in het kamp wat deze versie graag zou willen zien. Ik vind man of steel en BvS (UE) goede superheldenfilms en daar is de Joss League ver van verwijderd.

Civilian Supreme

Avatar

10% is wel erg weinig, zoveel(of zo weinig) zal het toch ook weer niet zijn?!
Als je het baseert op die 3,5 uur, waarvan er amper 2 uur is uitgekomen mis je al wel circa 35 %. Denk dat er van die 2 uur ongeveer 40% van Whedon is.
Krijg je natuurlijk wel een hele andere film. Iets waarvan ze heel lang beweerd hebben dat dat niet zo zou zijn, ook de bijdrage van Whedon werd geminimaliseerd.

CaptainCab

Avatar

Die lengte geeft enkel aan dat dit om een vroege cut gaat. Eentje waar de visual effects nog verre van af zijn, en waar nog heel wat aan geëdit had moeten worden om hem korter te krijgen.

Pietjebam

Avatar

Het verhaal was hier en alles al wel af, alleen de VFX moest nog gedaan hebben en die is nu blijkbaar ook al klaar. Er is in de film bijna niks van de originele film gebruikt omdat Whedon in sommige shots wilde dat Batman lachtte en dat soort dingen. De scenes zijn dus niet zoals in de oude film, maar een klein beetje aangepast. In andere scenes hebben ze bijvoorbeeld het design van Steppenwolf veranderd, als deze scenes allemaal meetellen als 'whedon' dan zit je al gauw op 10%

Cinestar

Avatar

Kunnen we niet afspreken dat het eerstvolgende nieuws over dit onderwerp de release datum is van de Snyder cut. En oh ja als darkside er niet in zit dan laat maar hange ????

NieuwsFilm

meest populair