Eerste blik op Cheetah uit 'Wonder Woman 1984'

Eerste blik op Cheetah uit 'Wonder Woman 1984'

Wat betekent dit voor de DC-film?

Nadat ze in haar eerste solofilm Wonder Woman uit 2017 afrekende met onder meer de slechterik Ares komt Wonder Woman (Gal Gadot) in het vervolg Wonder Woman 1984 recht tegenover de opvallende schurk Cheetah te staan!

Via merchandise verkrijgbaar tijdens de Comic Con Experience (CCXP) in São Paulo te Brazilië krijgen we nu een eerste indruk op het personage van actrice Kristen Wiig. Zij speelt de rol van de Britse archeoloog Barbara Ann Minerva die na het vinden van de verloren stad Urzkartaga gastheer wordt van hun Cheetah-godin.

Eerste indruk op Cheetah
Onderstaand beeld mag dan wel een soort comic-achtige versie van Wiigs Barbara Ann Minerva / Cheetah zijn, maar de fans zijn nu bang dat het personage er in de film compleet anders uit zal zien dan in de comics. Want zou Cheetah nog wel echt als Cheetah eruit zien? Of heeft regisseur Patty Jenkins een alternatief besluit genomen en haar enkel Cheetah-achtige kleding te geven?

Bekijk de afbeelding
Aankomende zondag krijgen we waarschijnlijk een definitief antwoord. Dan verschijnt namelijk de eerste trailer voor de film. De complete DC-film verschijnt in juni 2020.

NieuwsFilm

meest populair