Justin Timberlake gaat diep door het stof na 'schandalig gedrag'

Justin Timberlake gaat diep door het stof na 'schandalig gedrag'

De zingende acteur zegt sorry tegen zijn vrouw en zoontje.

Justin Timberlake is op Instagram met de billen bloot gegaan. De Hollywoodster heeft zich naar eigen zeggen 'schandalig gedragen'. Timberlake doelt op de foto's die onlangs verschenen waarop hij wel héél erg close is met een actrice. In een open brief zegt hij nu sorry tegen zijn vrouw Jessica Biel.

Justin Timberlake (38) is momenteel bezig met de opnames van de dramafilm Palmer in New Orleans. Daar beleefde hij onlangs ook een gezellig avondje uit met zijn collega's. Met één tegenspeelster leek hij het echter wel héél erg gezellig te hebben: de 30-jarige actrice Alisha Wainwright (Shadowhunters). Direct ontstond het beeld dat Timberlake zijn vrouw Jessica Biel bedriegt met een ander.

Wat is er gebeurd?
"Ik heb die avond veels te diep in het glaasje gekeken en heb spijt van mijn gedrag", reageert Timberlake in een open brief op Instagram. "Ik had beter moeten weten". Zijn brief is persoonlijk en Timberlake maakt zijn excuses richting zijn vrouw en zoontje. "Mijn zoontje verdient een beter voorbeeld", schrijft hij. "Ik wil mijn geweldige vrouw en familie graag mijn excuses aanbieden voor deze gênante vertoning". Timberlake belooft vanaf nu een betere partner en vader te zullen zijn.



NieuwsFilm

meest populair