Video

De trailer van 'Troop Zero' is te aandoenlijk voor woorden!

"Een kruising tussen School of Rock en Little Miss Sunshine."

door Jan-Peter Rook om 18:39 in Video
In de nieuwe film Troop Zero speelt Mckenna Grace een buitenbeentje dat door de ruimte geobsedeerd is. Ze ontdekt dat de plaatselijke padvindsters meedoen aan een wedstrijd waarvan de winnaars een boodschap mogen opnemen voor het Voyager-ruimteschip. Ze besluit mee te doen en haar eigen groepje te vormen - Troop Zero - om die felbegeerde prijs in de wacht te slepen. Check snel de charmante eerste trailer!


In het dorpje Wiggly in Georgia in 1977 droomt Christmas Flint van een leven buiten het woonwagenkamp waar ze woont. Wanneer haar zoektocht naar een connectie en haar wens om de sterren te bereiken leidt tot een wedstrijd waarvan de winnaar iets mag opnemen op de Golden Record van NASA, wordt het duidelijk dat Christmas moet rekenen op nieuwe vrienden om haar doel te bereiken.

Cast & crew
De film, die door Slash Film wordt omschreven als een kruising tussen School of Rock en Little Miss Sunshine, heeft een scenario van Lucy Alibar (Beasts of the Southern Wild, 2012) en werd geregisseerd door Bert & Bertie (Dance Camp, 2016). De rest van de cast bestaat uit Allison Janney, Viola Davis, Jim Gaffigan en Mike Epps.

Troop Zero is vanaf 17 januari 2020 te zien op Amazon Prime Video.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair