Eerste trailer 'Wonder Woman 1984'!

Eerste trailer 'Wonder Woman 1984'!

Zomer 2020 in de bioscoop.

Na de eerste beelden uit de DC-film Wonder Woman 1984 zie je hieronder dan eindelijk de eerste volledige trailer voor de tweede Wonder Woman-film en de negende film in het het DC Extended Universe.

Net als Wonder Woman uit 2017 zal Wonder Woman 1984 van regisseur Patty Jenkins zich grotendeels losstaand afspelen in de DC-filmreeks. Dit keer zien we de Amazone Diana van Gal Gadot in de jaren tachtig en zal zij het moeten opnemen tegen Cheetah, gespeeld door actrice Kristen Wiig.


Wie is Cheetah?
En dan die slechterik. Wie is dat eigenlijk? Het personage van komiek Wiig heet Barbara Ann Minerva en werd bedacht door William Moulton Marston en Harry G. Peter. Ze was voor het eerst te zien in Wonder Woman #6 uit oktober 1943. De Britse antropoloog Minerva is de derde alter ego van Cheetah en zij komt aan haar krachten als ze via een Afrikaanse priester haar de krachten van de plantengod Urtzkartaga geeft.

Met die krachten kan ze zich transformeren in een mens/cheetah hybride. Daardat de krachten alleen positief uitpakken voor een maagd, wordt Minerva een slechterik met bloeddorst. Hoe dit in de film uitpakt, zie je vanaf 4 juni 2020 in de bioscoop!

Personageposters
Hieronder vier personageposters voor de personages van Gadot, Wiig, Chris Pine (Steve Trevor) en Pedro Pascal (Max Lord).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair