Gemengde reacties na Marvel-panel zonder nieuwe film-aankondigingen

Gemengde reacties na Marvel-panel zonder nieuwe film-aankondigingen

Kevin Feige van Marvel had wel wat gave beelden meegenomen voor de fans!

Marvel-fans reageren verdeeld op de presentatie die Kevin Feige vanavond heeft gegeven op de Comic Con Experience (CCXP) in São Paulo, Brazilië. Hoewel de grondlegger van het Marvel Cinematic Universe de aanwezige fans trakteerde op de nodige exclusieve beelden, kondigde hij geen nieuwe films aan. Veel fans hadden daar van tevoren toch stiekem op gehoopt.


Lees hier ons live-verslag terug!


De fans in de zaal waren in ieder geval dolblij met de verrassingen van Feige. Zij kregen onder meer de eerste bewegende beelden van The Eternals te zien en reageerden daar ontzettend enthousiast op. Sommige fans stonden donderdagavond al in de rij, dus het moet voor hen fantastisch zijn geweest om zo'n uniek moment dan mee te mogen maken.


Hoge verwachtingen
Sommige fans hadden verwacht dat Feige ook een aantal nieuwe films en series zou aankondigen en zijn daarom ietwat teleurgesteld na zijn nieuwe presentatie. Volledigheidshalve moet worden opgemerkt dat Marvel daar van tevoren niets over had gezegd.


Niet altijd feest
Gelukkig heeft Feige dit jaar al twee presentaties gegeven waarbij hij wél de nodige aankondigingen deed. Daardoor weten we dat er komende jaren heel wat mooie titels zullen verschijnen uit de stal van Marvel. De onderstaande twitteraar heeft dan ook misschien wel de beste reactie op de ontevreden fans:



NieuwsFilm

meest populair