Nog een bekende Avenger te zien in Marvel-film 'Black Widow'?

Nog een bekende Avenger te zien in Marvel-film 'Black Widow'?

Zijn Sovjet-tegenhanger heeft in ieder geval genoeg interesse in de Amerikaanse held.

Marvel trakteerde het publiek van CCXP in Brazilië gisteren op een exclusief voorproefje van Black Widow. Kevin Feige had namelijk een aantal interessante stukjes film meegebracht. Daarin viel ook de naam van Captain America.

Bekijk de afbeelding
Het publiek kreeg een mix van de dinsdag verschenen trailer en nieuw, exclusief materiaal te zien. Natasha Romanoff zit samen met Yelena Belova (Florence Pugh), Alexei Shostakov (David Harbour) en Melina Vostokoff (Rachel Weisz) aan de keukentafel. De clip maakt duidelijk dat het viertal vroeger een surrogaatfamilie vormde, voordat ieder zijn eigen weg ging. Shostakov en Vostokoff waren zelfs met elkaar 'getrouwd', Romanoff en Belova speelden hun kinderen.

Grote tegenhanger
Aan het einde van de clip vraagt Shostakov - de Red Guardian - naar Steve Rogers, ofwel Captain America (Chris Evans). In het keukentafelgesprek noemt Shostakov hem 'zijn grote tegenhanger', waarop Romanoff antwoordt: "You haven't seen us in 20 years and your first question is about yourself?"


Lees ook:


In de comics is de Red Guardian de Sovjet-tegenhanger van Captain America. Hij werd gecreëerd in de Koude Oorlog. De kans dat de twee elkaar daadwerkelijk hebben gekend lijkt klein. Captain America zat destijds immers vastgevroren in het ijs.


Black Widow sluipt op 28 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen.

NieuwsFilm

meest populair