Celebrity

'Harry Potter' neemt het op voor Meghan Markle

Acteur Daniel Radcliffe vindt het schandalig hoe Britse roddelpers de hertogin van Sussex behandelt.

door FilmTotaal om 16:27 in Celebrity
Hoewel Daniel Radcliffe helemaal niets heeft met het Britse koninklijk huis, heeft hij wel enorm veel respect voor Meghan Markle. De hertogin van Sussex is niet bepaald geliefd onder de roddelpers en wordt dikwijls door het slijk gehaald.

Meghan Markle sprak eerder dit jaar in een openhartig interview over haar ervaringen met de Britse roddelpers. Volgens de voormalig Suits-actrice behandelen de media haar niet eerlijk en worden er bewust leugens over haar verspreid. In het interview was Markle duidelijk geëmotioneerd en vertelde ze dat dit haar veel pijn deed.

'Situatie niet te negeren'
Heel veel beroemdheden spraken al schande van deze praktijken. Markle krijgt nu ook steun uit onverwachtse hoek. Niemand minder dan Harry Potter-ster Daniel Radcliffe heeft het namelijk in een nieuw interview voor haar opgenomen. "Ik ben niet echt iemand die geïnteresseerd is in het koningshuis, maar het is gewoon onmogelijk om te negeren hoe hertogin Meghan wordt behandeld", zegt Radcliffe. "Ik vind het echt vreselijk voor haar".

Veel liefde
Radcliffe zegt dat hij altijd al veel respect heeft gehad voor Markles relatie met prins Harry. "Ik heb hun relatie altijd al bijzonder gevonden, omdat je echt heel veel van iemand moet houden als je zo'n absurd leven voor lief neemt". Radcliffe concludeert: "Hoewel ik dus niet echt de grootste fan ben van de monarchie, heb ik wel enorm veel respect en empathie voor de koninklijke familie".

NieuwsFilm

meest populair