Algemeen

Krijgen we weer een CGI-schurk in 'Wonder Woman 1984'?

De film zou vooral veel praktische effecten hebben.

door Bram de Groot om 12:38 in Algemeen
Gisteren verscheen dan eindelijk de eerste trailer voor Wonder Woman 1984, de tweede solofilm rond het personage van actrice Gal Gadot en de tweede DC-film in 2020. In 1984 zal Cheetah de schurk zijn.

In de trailer was eigenlijk nog niet zo heel veel te zien van Kristen Wiigs Cheetah a.k.a. Barbara Ann Minerva. Voorafgaand aan de trailer onthulde regisseur Patty Jenkins dat het personage ook vooral via praktische effecten tot leven komt. Er zal dus mogelijk niet zo heel veel met visuele effecten gewerkt worden om van Wigg een soort katachtige te maken.

Veel praktische effecten
"We probeerden zoveel als we konden de dingen praktisch te realiseren, en het meeste is ook gelukt," aldus Jenkins die in de eerste film juist heel veel CGI gebruikte voor de slechterik Ares. Dit zou kunnen betekenen dat we geen Cats-achtige Cheetah te zien krijgen. In de film zou sowieso minder gebruik worden gemaakt van computeranimaties. Dit zou gedaan zijn om nog meer een '80 gevoel mee te geven.


In juni 2020 verschijnt Wonder Woman 1984 in de Nederlandse bioscoopzalen! Hieronder de beste blik op Cheetah van Wigg:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm