Enorm krachtige Celestials in Marvels 'Eternals'!

De Eternals weten alles over het universum.

Simpel gezegd bestond het Marvel Cinematic Universe tot op heden vooral uit de Avengers en de A-Holes van de Guardians of the Galaxy. Daarnaast zijn er nog wat andere personages en uiteraard de nodige schurken met Thanos voorop. Vanaf Phase 4 gaat alles veranderen.

Want naast de uitbreiding naar de vele series op Disney+ en de verdere introductie van het Multiverse krijgen we ook de Eternals te zien in hun eerste solofilm Eternals die eind 2020 verschijnt. Het blijkt nu dat de Eternals altijd al van het bestaan van de Avengers wisten.

Celestials belangrijke spelers
Tijdens de Marvel-panel bij Comic Con in Brazilië zei Marvel Studios-baas Kevin Feige het volgende over de situatie: "De Eternals weten van het bestaan van de Avengers. De Avengers weten niet veel over de Eternals... Nog niet dan. De Celestials hebben hier veel mee te maken. Je hebt iets over de Celestials gezien in Guardians of the Galaxy en nergens zie je een afgehakt hoofd van een Celestial. We zullen de Celestials met hun volledige, enorme kracht zien in de Eternals."


En als we dit hebben gezien, dan wordt het Marvel Cinematic Universe verder uitgebreid met onder meer de Fantastic Four en misschien nog wel grootser, de X-Men! Hierover is voorlopig nog weinig bekend. Eternals van regisseur Chloe Zhao (The Rider) heb je waarschijnlijk al over een jaartje in de bioscoop gezien.

NieuwsFilm

meest populair