Veelbelovende titel met logo voor 'The Conjuring 3' onthuld

Veelbelovende titel met logo voor 'The Conjuring 3' onthuld

Opnieuw een sensationeel geval uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren.

Patrick Wilson en Vera Farmiga vormen een geloofwaardig duo in horrorfilms. Mede dankzij de onderlinge chemie en hun menselijke portrettering van Ed & Lorraine Warren is de Conjuring-franchise het succes wat het nu is. Een volgend hoofdstuk is in de maak!

Deze zal echter niet simpelweg The Conjuring 3 gaan heten, maar krijgt een heuse subtitel die vandaag door de studio's onthuld is. De plot lijkt anders te worden dan wat we tot nu toe hebben gezien. Het begint met het gevecht om de ziel van een jongen om te vervolgen met een uniek moment in de Amerikaanse geschiedenis waarbij een moordverdachte demonische bezetenheid claimt ter verdediging, oftewel:

Bekijk de afbeelding
Jammer genoeg neemt James Wan dit keer geen plaats achter de camera, maar draagt hij de regie over aan Michael Chaves, regisseur van het teleurstellende en bedenkelijke Curse Of La Llorona. Fans zijn daardoor al enigszins sceptisch geworden. Wan blijft wel betrokken als producent, dus laten we hopen dat hij een behoorlijke vinger in de pap kan houden.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It verschijnt op 11 september 2020.

NieuwsFilm

meest populair