Officieel: 'Shazam 2' volgt na 'Black Adam' en daarna misschien een cross-over!

Officieel: 'Shazam 2' volgt na 'Black Adam' en daarna misschien een cross-over!

Toch weer een voorzichtige team-up poging van DC?

Studio's Warner Bros. en DC Comics kregen fans op de comic con al op de stoelen met de trailer van Wonder Woman 1984, maar ze gebruikten hun bezoek ook om aan te kondigen dat Shazam 2 in de maak is en dat uiteraard Zachary Levi terugkeert in de titelrol.

Via MOVIEWEB werd duidelijk dat scenarist Henry Gayden wederom zorgt voor het script en tevens regisseur David F. Sandberg lijkt genoeg ruimte in de agenda te hebben. Een exacte startdatum is nog niet bekend, maar wel dat de productie gaat beginnen in 2020, gelijktijdig met de opnames van het langverwachte Black Adam met Dwayne Johnson.

WAARSCHUWING: Hieronder staan kleine spoilers!

Shazam! vs. Black Adam
Shazam! stond op zichzelf, maar de openingen naar een sequel waren er wel degelijk. Zo is Billy Batson (Asher Angel) inmiddels niet meer de enige held en tijdens de mid-credits verscheen de pratende rups Mister Mind. Black Adam werd niet genoemd, maar kreeg een subtiele hint.

Fans hopen daarom op een spoedige clash tussen de franchises. Eerder in april voedde Johnson dit gerucht op diens Instagram door te melden dat zijn solo-avontuur 'in de lift' zat, dat de Justice Society Of America gelijk geïntroduceerd worden en dat ze Shazam! 'in het vizier hebben'.

NieuwsFilm

meest populair