Poll

Ben jij van plan Netflix binnenkort op te zeggen?

Gaat Netflix ten onder aan de concurrentie?

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Met de komst van meer streamingdiensten zal marktleider Netflix steeds meer terrein (lees abonnees) gaan verliezen. Met onder meer Videoland, Amazon, Apple TV+ en Disney+ zijn er al concurrenten en straks heb je ook de keuze in HBO MAX en Peacock.

Met onderstaande poll vragen we je of jij Netflix op den duur zou inruilen voor een andere dienst. De content op Netflix zal vermoedelijk verder teruglopen als de andere diensten hun eigen content exclusief zullen aanbieden. Disney+ is daar voor nu het grootste voorbeeld van.


Ga jij bij Netflix weg?
De vraag is wel of Netflix al voldoende eigen content heeft om de kijkers vast te houden. Er verschenen al een kleine 300 originele - aangekochte of geproduceerde - Netflix-films en minstens net zoveel tv-series. Dit is iets waar Disney, Warner Bros. en Universal pas mee beginnen, of nog moeten beginnen.
26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Ja,nee,afhankelijk wat ik wil zien op Netflix, en wat er op komt

flep

Avatar

Ik heb Netflix een paar maanden geleden opgezegd, inmiddels met nieuwe 4k tv weer terug genomen. Het lijkt er op dat de content erg verbeterd is in de concurrentie strijd. Ik ben niet zo van de series, maar meer van films en vind dat er inmiddels meer goede films bij komen en zijn gekomen.

GreenHornet

Avatar

Heb je de Nominaties niet gezien.
Zolang Hulu of HBO max nog niet in Nederland is blijf ik bij Netflix

Master Of Films

Avatar

Ik blijf bij Netflix. Er zit genoeg op en vult aan mbt mijn filmhonger. De bioscoop vult net niet genoeg.

Sparrow_LW

Avatar

Netflix blijft...... verder ga ik switchen tussen Amazon, Disney en wat er dan nog komt, afhankelijk van specifieke content, maar denk dat Netflix voorlopig de basis blijft....

GreenHornet

Avatar

Het mooie aan Netflix is dat er geen belangen zijn van binnen en buitenaf, iedereen kan maken wat ze zelf willen.

Veel film maatschappijen hebben intern mensen zitten die veel dingen tegen houden.

Frietgezicht

Avatar

Blijf Netflix houden. De meeste hier hebben het over films en series(logisch) maar er staan ook heerlijke docu(series) op.
Afgelopen nog Who Killed Little Gregory gekeken.

bagheera1801

Avatar

Wat een stemmingsmakerij zeg, dit is al het zoveelste artikel in het "Laten we Netflix demoniseren"-rijtje.

Moviemagic

Avatar

bagheera1801 "Wat een stemmingsmakerij zeg, dit is al het zoveelste artikel in het "Laten we Netflix demoniseren"-rijtje."


Nou dat valt wel mee in mijn optiek. Ze brengen nog steeds informatie over de grootste films op Netflix en de toppers van de week. Daarnaast een goede leuke poll.

Teknoootje

Avatar

Netflix blijft er zeker in. Gewoon omdat het meer variatie heeft in ze aanbod. Zoals verschillende documentaires. En voor mij persoonlijk ook het aanbod aan anime, is een van de redenen dat ik netflix hou.

adofmirosch

Avatar

Nope! Nog genoeg leuke films & series die ik wil zien! Smiley face

SunChaser

Avatar

Anders
ik kijk mee op andermans account

Decepticon

Avatar

Nee, ik ben blij met Netflix. Er zullen straks misschien wat studio films wegvallen, zodra die streaming diensten er zijn, maar er is genoeg keuze in films en series en idd ook goede docu's. Sinds kort is er "The Movies That Made Us", heel mooi om te zien hoe een aantal hele populaire films tot stand gekomen zijn.

Frietgezicht

Avatar

^ The Toys that Made us ook leuk

Brein8998

Avatar

Nee hoor, ik ga weer lekker Sex Education kijken in januari

Sunspot

Avatar

Zie geen reden om te stoppen met Netflix.

Spider-fan

Avatar

Voorlopig niet. Het probleem met tv-series is alleen dat je het onmogelijk allemaal kunt kijken, daarvoor is er veel te veel. Van Netflix zijn er al series verdwenen die ik nog niet had afgekeken, wat altijd jammer is. Op een gegeven moment wordt het ook moeilijk de blu-ray boxen te pakken te krijgen, die kunnen heel verschillend qua verkrijgbaarheid zijn en ook in prijs erg verschillen.

Pronk47

Avatar

Straks lekker de Witcher en volgend jaar het 2de seizoen van Lost in Space dus voorlopig nog niet.

Daanminator

Avatar

Gedeelde abbo met 4 man dus 3,50,- de maand. Ik blijf nog wel ff.

kokosnoot

Avatar

Ik houd zeker Netflix omdat ze gewoon veelzijdig zijn in series.Er hele goeie series bijzitten. Miss ooit een extra dienst erbij.

Movieman2018

Avatar

Netflix ga ik niet opzeggen. Voor mij is dat een deel van mijn leven geworden... De rest van de externe films en series zijn te regelen op een "questionable way".

Overlord

Avatar

@Frietgezicht, nu staat ook "the movies that made us" er op.
Erg leuk voor de echte filmliefhebber

bigmichiel

Avatar

Jep, zojuist opgezegd. Netflix was vroeger de online videotheek qua aanbod, tegenwoordig is het niets meer als een content creator. Netflix is de afgelopen jaren afgegleden van kwalitatieve content naar zo veel mogelijk meuk om maar aantallen te halen.

Nog een kleine 10 jaar voordat de cycles zich heeft herhaalt en de losse zenders (lees: streamingdiensten) komen in 1 pakket, net zoals de kabel tv vroeger. Tegen die tijd wordt het weer interessant.

Reklaw

Avatar

Netflix blijft voor ons. Disney+ stoppen wij mee na de Mandalorian. Disney heeft te weinig nieuw aanbod. Wacht op de nieuwe series die pas over een paar maanden komen op D+.

Blablazer

Avatar

@Pronk47 Lost in Space ????????

De eerste was iets beter maar ik vermaak me alsnog zeer goed.

Netflix heeft leuke content en veel goede series ik blijf.

Pronk47

Avatar

@ Blablazer
Lost in Space de serie,vette aanrader (vind ik)seizoen 2 komt dacht ik 24 Dec.

NieuwsFilm

meest populair