Celebrity

Bond-girl Olga Kurylenko: "Door Ben Affleck ben ik niet Wonder Woman"

De mooie actrice zat bijna in Batman v Superman: Dawn of Justice.

door FilmTotaal om 09:41 in Celebrity
In 2016 zagen we Gal Gadot debuteren als prinses Diana a.k.a. Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice. Er waren echter meer actrices in de race voor de rol. Eén daarvan blijkt Olga Kurylenko. Zij zegt nu dat Ben Affleck misschien wel de reden is dat zij de rol nu niet heeft.

Kurylenko - de mooie Bond-girl in Quantum of Solace - zei het volgende tegenover The Hollywood Reporter:


"Elke auditie die je echt wilt, is bijzonder zenuwslopend. Ik kende Ben Affleck al van To The Wonder (2012) die ik met hem opnam. Dus ik kende de acteur tenminste een beetje, maar tegelijkertijd was het een beetje bizar omdat we al samen hadden gewerkt aan iets zo anders en zo bizar. Het was zeker geen klassieke filmervaring.

Ik hou van Ben als persoon, maar ik maakte me zorgen omdat we al samen hadden gewerkt. Misschien zou hij niet meer met mij willen werken. Misschien had hij liever iemand met wie hij nog nooit had gewerkt. Acteurs spelen meestal niet opnieuw een koppel in een volgende film. Ik dacht: 'Ik heb al met hem in een film gezeten. Wat zijn de kansen om met hem in deze film te komen?' Dus dat was bizar."

Oblivion en Quantum of Solace
"De auditie verliep als alle andere audities. Ik had geen idee wat er ging gebeuren. Dit keer was het geen 'ja', maar je kunt niet alles hebben in het leven. Ik heb gespeeld in Oblivion en Quantum of Solace. Ik kan niet alles krijgen," aldus Kurylenko.

"Ik herinner me dat ik een badpak droeg en een paar leren laarzen. Het zijn altijd surrealistische ervaringen. Het is grappig. Ik vond de film gewoon leuk, weet je. Ik hou niet van elke actiefilm, maar ik vond Wonder Woman leuk. Ik heb er echt van genoten."
NieuwsFilm

meest populair