De 8 sci-fi topfilms in 2020: welke wil jij zien?

De 8 sci-fi topfilms in 2020: welke wil jij zien?

Er komt heel wat sciencefiction aan.

Maandag verscheen de eerste trailer voor de sciencefictionfilm Ghostbusters: Afterlife. Deze maakte op heel wat kijkers indruk en daarom hieronder een blik op de grotere sciencefictionfilms die volgend jaar verschijnen!

Om de keuze toch iets te beperken kun je hieronder kiezen uit acht sciencefictionfilms, op alfabetische volgorde. De eerste in de lijst in de uitgestelde Disney-film Artemis Fowl (zie trailer) van Kenneth Branagh. Daarna tref je het onbekendere BIOS met Tom Hanks en daaronder staat Denis Villeneuve's grootschalige Dune.


Vervolgens vind je de Marvel-film Eternals en de vierde MonsterVerse-film Godzilla vs. Kong. De laatste drie films zijn het reeds genoemde Ghostbusters: Afterlife (zie trailer), de Antoine Fuqua scifi-film Infinite met Mark Wahlberg en afsluitend - uiteraard - Christopher Nolans mysterieuze T E N Ǝ ꓕ (zie trailer) waarin ook scifi-elementen verwerkt zouden zitten.


Welke wil jij zien?
Uiteraard zijn dit niet alle sciencefictionfilms die in 2020 verschijnen, maar het is wel een goede greep uit het genre dat zich makkelijk laat mengen met komedie, spanning en horror. Mis je een titel; je kent de plaats! Ken je een opgenomen titel nog niet, dan klik je op de filmtitel hierboven en kijk welk nieuws er beschikbaar is.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.


NieuwsFilm

meest populair