Poll

De 8 sci-fi topfilms in 2020: welke wil jij zien?

Er komt heel wat sciencefiction aan.

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Maandag verscheen de eerste trailer voor de sciencefictionfilm Ghostbusters: Afterlife. Deze maakte op heel wat kijkers indruk en daarom hieronder een blik op de grotere sciencefictionfilms die volgend jaar verschijnen!

Om de keuze toch iets te beperken kun je hieronder kiezen uit acht sciencefictionfilms, op alfabetische volgorde. De eerste in de lijst in de uitgestelde Disney-film Artemis Fowl (zie trailer) van Kenneth Branagh. Daarna tref je het onbekendere BIOS met Tom Hanks en daaronder staat Denis Villeneuve's grootschalige Dune.


Vervolgens vind je de Marvel-film Eternals en de vierde MonsterVerse-film Godzilla vs. Kong. De laatste drie films zijn het reeds genoemde Ghostbusters: Afterlife (zie trailer), de Antoine Fuqua scifi-film Infinite met Mark Wahlberg en afsluitend - uiteraard - Christopher Nolans mysterieuze T E N Ǝ ꓕ (zie trailer) waarin ook scifi-elementen verwerkt zouden zitten.


Welke wil jij zien?
Uiteraard zijn dit niet alle sciencefictionfilms die in 2020 verschijnen, maar het is wel een goede greep uit het genre dat zich makkelijk laat mengen met komedie, spanning en horror. Mis je een titel; je kent de plaats! Ken je een opgenomen titel nog niet, dan klik je op de filmtitel hierboven en kijk welk nieuws er beschikbaar is.
14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Van Nolan en Villeneuve weten we inmiddels dat er vaak een meesterwerk verwacht wordt maar het valt bijna altijd tegen. Als je The Irishman saai vindt dan moet je eens naar Blade Runner 2049 kijken. Overigens verwacht geen meesterwerken in dit lijstje dus ga voor simpel vermaak.... Kong tegen Godzilla

Psycho-M

Avatar

Gestemd op Tenet.
Nolan maakt bijzondere films en aangezien ook van deze Nolan nog weinig bekend is, ben ik zeer benieuwd.
Neemt niet weg dat ik ook uitkijk naar Dune, Eternals en toch ook wel naar het monstergevecht tussen Kong en Godzilla.

Mav Damian

Avatar

Dune! Villeneuve heeft al twee keer bewezen dat hij geweldige sci fi kan maken.

horizon

Avatar

Dune omdat het Dune is.
Tenet omdat Nolan toch weer liever sci-fi dan WW2 maakt.

Jaws

Avatar

ghostbusters zit ik niet te wachten maar Dune , Eternals , Tenet en Kong ga ik zeker kijken in de bios. lekker in Pathe Imax

Goku32

Avatar

Dune,
En het gevecht der gevechten
Godzilla vs kong demmmm

Coola

Avatar

Dune en natuurlijk Godzilla vs Kong. Hopelijk gaat dat net zo'n fanpleaser worden als z'n voorganger.

Gigan72

Avatar

Godzilla vs Kong
Dune
Ghostbusters Afterlife
Tenet

Spider-fan

Avatar

Eigenlijk is Ghostbusters sci-fi/horror/comedy. Het is een perfecte mengeling van die genres. Voorlopig mijn favoriet, maar meer omdat de rest mij niet zoveel zegt. Dune van David Lynch en de mini-series van Dune en Children of Dune vond ik vrij goed, maar ben over het algemeen niet zo weg van Villeneuve. Maar misschien deze wel, je weet het nooit. Sowieso vind ik de films met Rebecca Ferguson over het algemeen erg goed (moet Doctor Sleep nog zien).

Op Netflix kijk ik uit naar het tweede seizoen van Lost in Space, vond seizoen één erg sterk.Effie

Avatar

McCraig "...dan moet je eens naar Blade Runner 2049 kijken."
Jaaaa die is goed hè? Fantastisch!

NieuwsFilm

meest populair