Celebrity

Disney-baas over dronken telefoontje Tom Holland na MCU-vertrek 'Spider-Man'

Bob Iger kan het verhaal van de acteur bevestigen.

door FilmTotaal om 14:09 in Celebrity
Tom Holland bekende vorige week in Jimmy Kimmel Live dat hij dronken was toen hij in een telefoongesprek met Disney-baas Bob Iger zijn personage Spider-Man redde van een gedwongen vertrek uit het Marvel Cinematic Universe. Iger heeft nu via Twitter gereageerd op deze opvallende onthulling.

Ja, Tom Holland was écht dronken toen hij Bob Iger aan de lijn had om de laatste ontwikkelingen rondom Spider-Man te bespreken. Deze zomer werd bekend dat Sony zijn deal met Marvel niet wilde verlengen, maar later kwamen de partijen daar alsnog aan uit. Holland speelde een cruciale rol in dat proces, zo onthulde Iger eerder.


Lees ook:


Dankbaar én dronken
Holland wilde graag met Iger bellen om hem te bedanken voor de mooie jaren. Iger belde hem echter toen hij net samen met vrienden en familie een quiz aan het spelen was in het plaatselijke café. Holland had al een aantal biertjes achterover getikt, en was dus dronken.

Officiële reactie Disney-baas
Via Twitter heeft Iger nu gereageerd op Hollands bewering. "Hij klonk inderdaad een beetje alsof hij duizelig was", grapt hij.NieuwsFilm

meest populair