Quentin Tarantino geeft update over de status van 'Kill Bill 3'

Quentin Tarantino geeft update over de status van 'Kill Bill 3'

Of was zijn recente etentje met Uma Thurman gewoon 'voor de gezelligheid'?

Met Kill Bill: Volume 1 en Kill Bill: Volume 2 leverde Quentin Tarantino (56) in de periode 2003/2004 een succesvol tweeluik af dat ondanks het afgeronde verhaal smaakte naar meer...

Tarantino was onlangs te gast bij talkshowhost Andy Cohen en kreeg de vraag of een derde deel rondom The Bride van Uma Thurman er ooit nog zal komen. In het verleden deed de regisseur al verschillende (positieve) uitspraken, maar meer dan enthousiaste hints waren het meestal niet.

Daar komt nu kennelijk verandering in, aangezien Tarantino de volgende uitspraak deed: "Ik heb eindelijk een goed idee wat ik ermee kan doen. Dat was het hele ding wat ik wilde overwinnen. Wat is er met de Bruid gebeurd? Gisteravond heb ik weer gegeten met Uma [Thurman, red] en die ziet er nog steeds uit als toen ze in 2003 van de set stapte. Ik ga echter geen simpel hak-en-snijd-avontuur verzinnen, want dat verdient ze niet. Maar nu heb ik een interessant concept gevonden"!

Of hij hiermee doelt op het verhaal van een volwassen geworden Beatrix Kiddo, dochter van The Bride, tegenover een wraakzuchtige Nikki Green, dochter van het eerste slachtoffer Vernita (Vivica A. Fox), is onbekend.

Effe wachten... Nog effe wachten
Daartegenover staat de teleurstelling van het 'wanneer': "Luister, het zou pas over zo'n jaar of 3 zijn. Voorlopig geen film. Ik heb ook een toneelstuk geschreven en een televisieserie van 5 afleveringen. Daar ga ik eerst mee aan de slag en dan door naar mijn volgende film".

Dit laait de discussie onder fans weer op over zijn laatste project gevolgd door zijn pensioen uit de filmwereld. Want tevens zijn R-rated Star Trek lijkt nog steeds een serieuze optie en hij staat erom bekend originele dingen te willen maken, dus dat zou betekenen dat we nog minstens 3 titels mogen verwachten in plaats van 1. Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair