Jack Black stopt als acteur

De acteur vindt het tijd voor nieuwe dingen.

Acteur Jack Black gaat stoppen. Waarschijnlijk is Jumanji: The Next Level zijn laatste film. Daarna valt wat de acteur die in 2003 doorbrak met School of Rock betreft het doek en is het goed geweest.

Black, die nog altijd actief is met zijn band Tenacious D, vindt het tijd voor andere zaken. "Ik zou nog een album met Tenacious D willen maken. Misschien nog één film. Maar eerlijk gezegd zie ik het idee van vervroegd pensioen wel zitten. We zullen zien, maar ik kan niet echt zeggen wat mijn volgende project zal zijn. Daar is het nog te vroeg voor. Maar ik heb nog wel wat trucen in de doos zitten, alleen niet al te veel meer. Daarna is het goed zo, tijd om met de noorderzon te verdwijnen."

Familie en andere zaken
Black vertelde ook waarom hij het misschien wel een goed moment vindt om de handdoek in de ring te gooien. Hij wil meer tijd met zijn gezien doorbrengen en zich richten op andere zaken.

"Dat is voor een groot deel de reden. Ik hou er niet van om weg te gaan van Tanya en de jongens. Ik ben veel te veel weg van huis. Misschien kan ik hier in de stad een televisieserie maken en dan van 9 tot 5 werken en daarna terug naar huis gaan. We zullen zien. Maar ik ben ook niet iemand die vijf jaar vooruit plant. Ik kijk niet ver vooruit en neem het liever zoals het op me af komt. Mocht een Quentin Tarantino langskomen en me vragen voor een film, zeg ik natuurlijk geen nee."

NieuwsFilm

meest populair