'Jack Black kan zich niet meer herinneren dat hij in een Kerstfilm speelde'

Gwyneth Paltrow is er niks bij...

Jack Black is op dit moment te zien in Jumanji: The Next Level, naast o.a. Dwayne Johnson en Kevin Hart. De acteur draait al een tijdje mee in de filmindustrie, maar denkt er nu aan toch een punt te zetten achter zijn acteercarrière. Hij is namelijk aan iets anders toe. En dat blijkt ook wel uit een recent interview, waarin hij een van zijn bekendere films vergeten leek te zijn...

Tijdens dit interview met de 50-jarige Black werd hem gevraagd wat zijn favoriete kerstfilm is. Het antwoord van de geliefde acteur kwam voor velen als een verrassing: "Dat moet Elf zijn, met Will Ferrell. Die film is echt geweldig". Toen de reporter hem vertelde dat het netjes was dat hij zijn eigen kerstfilm niet tot zijn favoriet bombardeerde, keek Black verbaasd op: "Heb ik dan in een kerstfilm gespeeld? Ik kan me dat niet herinneren..."

Vergeten
Toen hem werd verteld dat hij in The Holiday te zien is, naast bekende acteurs zoals Kate Winslet, Jude Law en Cameron Diaz schoot het de acteur weer te binnen: ''Och ja, natuurlijk, hoe kon ik dat nu vergeten!"

NieuwsFilm

meest populair