Algemeen

De zwarte Superman uit 'Justice League' eindelijk onthuld!

Zou ziet die Black Man of Steel eruit!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De soort van promotiecampagne rond de Snyder Cut van de DC-film Justice League blijft aanhouden en regisseur Zack Snyder heeft de inzet nu weer wat meer verhoogd. De tussendoor vertrokken oorspronkelijke regisseur van de film heeft namelijk een foto gedeeld met daarop de zwarte Superman!

In 2017 waren er maandenlang geruchten over dat acteur Henry Cavillin Justice League te zien zou zijn in een zwart pak. In de bioscoopversie van de film, die uiteindelijk flink flopte, bleek hij niet te zitten. Nu blijkt dat het wel zeker het plan was om een zwarte Man of Steel te introduceren.

Gave foto van zwarte Superman
Via Vero heeft Snyder nu een eerste foto onthuld met daarop Cavill in een zwart supermanpak. Of we ooit de Snyder Cut van Justice League te zien krijgen blijft verlopig de vraag. Ondanks de roep vanuit fans en celebs zwijgt Warner Bros. over de oospronkelijk bedoelde versie van de grootse superheldenfilm.


Begin 2018 verscheen al een verwijderde scène waarin het pak te zien was. Check deze hieronder!14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Nu nog een roze- en een regenboog-superman-pak...

Robbepost

Avatar

Hetzelfde pak als wat Zod aanhad dus.

Civilian Supreme

Avatar

Deze scene alleen is al beter dan wat we gekregen hebben.
Zijn pak zag er trouwens erg goedkoop uit in JL, kleuren waren raar en veel te plastic achtig.

Master Of Films

Avatar

Dat zwarte pak is wel geschikt voor de Michael B. Jordan versie van Superman. Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

^Neeeeeeeeee, noem zijn naam niet!
Maar zeg nou zelf, als je die foto's bekijkt, dit is toch gewoon Superman. Voor het eerst een Superman die er ook echt onverwoestbaar uit ziet.

Sowieso vind ik het juist mooi wat ze met zijn karakter gedaan hebben, iedereen zeurt er maar over dat hij te somber, duister is maar ik vind het juist mooi dat hij eerst zijn plekje moet vinden op deze aarde. Dat gaat natuurlijk niet zonder tegenslagen.
Het lijkt er op dat hij daarna ook langzaam de wat vrolijkere, optimistische Superman zou worden.
Iets wat van mij overigens niet zo hoeft.

Goku32

Avatar

Vet man waarom hebben ze dit niet gebruikt echt dom

Robbepost

Avatar

+1 Civilian Supreme

eltorro

Avatar

+2 Civilian Supreme

Maikjax

Avatar

Vind het jammer dat deze film niet zo'n succes was. Ik hoop dat deel 2 toch gaat komen

Sunspot

Avatar

Ze gaan met Flash verder, dus heb wel hoop dat ze met Cavill doorgaan.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind het zo apart dat er over deze film steeds geschreven wordt hoe hij had kúnnen zijn. Dat er een director's cut is, Dat superman een alternatief pak heeft etc etc .........
Als de makers dit hadden gewild dat hadden ze dat moeten uitbrengen, En niet achteraf de fans lekker maken met hoe het allemaal had kunnen zijn.

Ik vond dat er in deze film weinig cohesie was tussen de helden. Ze kennen mekaar amper.
Ik ben de comics uit de jaren 70 gewend. Daarin werd alles nog in het Nederlands vertaald. (Louise Laan etc etc)
Daar wordt gesproken over de Liga Der Gerechtigheid, Een groep helden die elkaar dóór en dóór kent en vertrouwt en uiteindelijk samen is gaan werken. Nu worden alle hoofdpersonen in 5 minuten naast elkaar neergepleurd. Ze geven elkaar niet eens een hand om zichzelf voor te stellen, en zijn opeens een team ??!! Dat vond ik raar.

Ook begrijp ik niet goed dat Batman een opneemt tegen een intergalactische schurk. Deze hoeft maar met z'n vingers te knippen en batman is weg. Normaalgesproken neemt hij het tegen bankovervallers op of lost andere misdaden op.

Je ziet het nu ook in de Crossover "Crisis on Infinite Earths". Batwoman is geen énkele partij voor The Anti Monitor

Civilian Supreme

Avatar

^komt voornamelijk omdat enkele topmensen hun bonus wilde en er daarbij een lichtere toon aan wilde geven. Dan nog 70% reshoots en je krijgt een film die van geen kant meer klopt.

Dat van Batman vind ik ook zo storend, leuk dat hij bij het team zit maar dan mag hij wel iets van een robotpak aan ter bescherming of anders de missies begeleiden van een veilige afstand. Het heeft voor hem totaal geen nut zich fysiek te mengen in deze supergevechten. Hij zou juist degene zijn die alles goed voorbereid en op een tactische manier plant waarbij de rest het uitvoert.

NieuwsFilm

meest populair