Wordt Florence Pugh de 'Black Widow' van het MCU Phase IV?

Wordt Florence Pugh de 'Black Widow' van het MCU Phase IV?

Geloof jij het?

Aankomend voorjaar keert Scarlett Johansson (nog eenmaal?) terug voor Phase IV van het MCU als spionne Natasha Romanoff aka Black Widow tijdens de nasleep van Captain America: Civil War. Een van de plotelementen zal draaien om het Red Room-programma.

Een andere powervrouw die afstudeert van deze training, is Yelena (Florence Pugh). In de strips neemt zij de mantel van Black Widow over nadat Romanoff sterft. Aangezien dit is gebeurd in Avengers: Endgame, lijkt het voor de fans duidelijk, Pugh wordt de volgende Black Widow.

De actrice (23) zelf spreekt dat echter tegen: "Nee, ik zal het gewoon eerlijk zeggen. Toen we de film aan het maken waren, had ik helemaal nooit zoiets van, dit voelt echt als het doorgeven van een fakkel of zoiets".

Glad PR-praatje of waarheid
MARVEL zou zulke info nooit vervroegd bekendmaken, maar aangezien ScarJo aan haar laatste rit bezig is, de richtlijn van de strips erop wijst en Pugh niet voor niets gecast is, lijkt het logisch voor haar om de rol over te nemen. Waarschijnlijk wordt dit in een after-credit-scene onthuld.

De Black Widows van Cate Shortland, met verder Rachel Weisz en David Harbour, komen 1 mei 2020 kontschoppen in de Nederlandse theaters.

NieuwsFilm

meest populair