Algemeen

Wordt Florence Pugh de 'Black Widow' van het MCU Phase IV?

Geloof jij het?

door Arjen Rooseboom om 10:41 in Algemeen
Aankomend voorjaar keert Scarlett Johansson (nog eenmaal?) terug voor Phase IV van het MCU als spionne Natasha Romanoff aka Black Widow tijdens de nasleep van Captain America: Civil War. Een van de plotelementen zal draaien om het Red Room-programma.

Een andere powervrouw die afstudeert van deze training, is Yelena (Florence Pugh). In de strips neemt zij de mantel van Black Widow over nadat Romanoff sterft. Aangezien dit is gebeurd in Avengers: Endgame, lijkt het voor de fans duidelijk, Pugh wordt de volgende Black Widow.

De actrice (23) zelf spreekt dat echter tegen: "Nee, ik zal het gewoon eerlijk zeggen. Toen we de film aan het maken waren, had ik helemaal nooit zoiets van, dit voelt echt als het doorgeven van een fakkel of zoiets".

Glad PR-praatje of waarheid
MARVEL zou zulke info nooit vervroegd bekendmaken, maar aangezien ScarJo aan haar laatste rit bezig is, de richtlijn van de strips erop wijst en Pugh niet voor niets gecast is, lijkt het logisch voor haar om de rol over te nemen. Waarschijnlijk wordt dit in een after-credit-scene onthuld.

De Black Widows van Cate Shortland, met verder Rachel Weisz en David Harbour, komen 1 mei 2020 kontschoppen in de Nederlandse theaters.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Waarom zal de fakkel over moeten nemen? Omdat het in de comics gebeurd? Heeft niemand de MCU films gezien en niks geleerd?
Is Bucky Captain America geworden? Nee en Falcon zal gewoon Falcon worden genoemd, ik ga er vanuit dat hij straks geen enkele keer Captain America wordt genoemd.

Ik geloof haar. Feige volgt niet 100% de comics, anders is alles al voor te kauwen en waarom zijn we een nieuwe Black Widow nodig. Alleen om weer een nIeuwe vrouwelijke held te hebben?

Black Widow zal altijd een bij personage blijven, vooral als je een onbekende actrice in die rol gaat stoppen. Ja ze kunnen een grote ster van haar maken, maar ik zie het niet gebeuren en ik denk dat deze film gewoon opvulling is. En dat er geeneens een echte link wordt gelegd naar aankomende events in Phase 4.

Wat ik een goeie theorie voor deze film vind, is....... Yelena is Taskmaster.

Benjamin2510

Avatar

Ik denk dat Yelena alleen terug komt na black widow als dark avenger (als die er ooit komen) anders niet

NieuwsFilm

meest populair