Keert een oude bekende terug voor 'Scream 5'?

Keert een oude bekende terug voor 'Scream 5'?

Na een drie seizoenen durende tv-serie is het tijd om terug te keren naar de filmreeks van Wes Craven.

Een dikke maand nadat Spyglass Media Group aankondigde dat ze werken aan een nieuwe Scream-film, heeft Scream 4-actrice Hayden Panettiere haar nieuwe look onthuld via haar Twitter-account. Maar wat heeft die look in hemelsnaam te maken met Scream 5? Nou, dat wordt verklaard in de tekst onder de betreffende foto. De actrice geeft hierin aan dat ze haar 'innerlijke Kirby Reed' heeft hervonden. Laat Kirby Reed nu net het personage zijn dat Panettiere speelde in Scream 4. Dikke kans dus dat we haar terugzien in het vijfde deel. De tweet kun je hieronder bekijken!



Na vier films leek het gedaan te zijn met de horror-franchise van wijlen Wes Craven. Tot MTV er een serie van maakte. Die serie had de nodige fans, maar wist niet al te lovende kritieken te scoren. Na drie seizoenen lijkt het nu met de tv-versie te zijn gedaan. Een terugkeer naar de filmreeks lijkt dan ook niet meer dan logisch.

Neve Campbell ook terug?
Hoewel delen 1, 2 en 4 werden geschreven door scenarist Kevin Williamson, zal hij naar verluidt niet terugkeren voor de nieuwe film. Daarnaast is het nog onduidelijk of we een reboot kunnen verwachten of dat de saga van de geteisterde Sydney Prescott (Neve Campbell) wordt voortgezet.

NieuwsFilm

meest populair