Algemeen

Keert een oude bekende terug voor 'Scream 5'?

Na een drie seizoenen durende tv-serie is het tijd om terug te keren naar de filmreeks van Wes Craven.

door Zilko Tarici om 11:58 in Algemeen
Een dikke maand nadat Spyglass Media Group aankondigde dat ze werken aan een nieuwe Scream-film, heeft Scream 4-actrice Hayden Panettiere haar nieuwe look onthuld via haar Twitter-account. Maar wat heeft die look in hemelsnaam te maken met Scream 5? Nou, dat wordt verklaard in de tekst onder de betreffende foto. De actrice geeft hierin aan dat ze haar 'innerlijke Kirby Reed' heeft hervonden. Laat Kirby Reed nu net het personage zijn dat Panettiere speelde in Scream 4. Dikke kans dus dat we haar terugzien in het vijfde deel. De tweet kun je hieronder bekijken!Na vier films leek het gedaan te zijn met de horror-franchise van wijlen Wes Craven. Tot MTV er een serie van maakte. Die serie had de nodige fans, maar wist niet al te lovende kritieken te scoren. Na drie seizoenen lijkt het nu met de tv-versie te zijn gedaan. Een terugkeer naar de filmreeks lijkt dan ook niet meer dan logisch.

Neve Campbell ook terug?
Hoewel delen 1, 2 en 4 werden geschreven door scenarist Kevin Williamson, zal hij naar verluidt niet terugkeren voor de nieuwe film. Daarnaast is het nog onduidelijk of we een reboot kunnen verwachten of dat de saga van de geteisterde Sydney Prescott (Neve Campbell) wordt voortgezet.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Poehhh zitten mensen Hierzo op te wachten Eingelijk. We weten nu wat er achter ghostface zit, dus waarom zouden we een nieuwe film willen zien. Want het is helemaal niet eng meer de hype is weg van dit masker ook

Decepticon

Avatar

Ja tuurlijk Goku32, dit zijn heerlijke horrorfilms, net zoals alle bekende horror franchises als Halloween, Friday the 13th en Nightmare on Elm Street.
Imo zijn en blijven alle sequels van al die franchises fantastisch om te kijken. Ja soms zit er minder leuk/goed deel tussen, maar altijd leuk.

Imo is de Scream tv-serie ook erg goed, het tweede seizoen werd alleen in de laatste aflevering voorspelbaar wie de moordenaar was. Het derde seizoen heb ik nog niet gezien, want die staat raar genoeg nog niet op Netflix, ook al is het van MTV.

Maar ik zeg ja, kom maar op met een vijfde film, het liefst een continueering van de voorgaande films. En het zou mooi zijn als Williamson weer schrijft, Scream 4 is ook erg goed.

Spider-fan

Avatar

Juist doordat het een masker is, kan er iedere keer weer iemand anders achter zitten. Bij Freddy of Jason heb je dat niet.

Ik vond de tv-serie ook heel aardig. Het groepje hoofdrolspelers was wel leuk en het bleef altijd redelijk spannend.
Seizoen 3 is met andere spelers en ik heb hem nog niet niet gezien. Zal binnenkort wel ineens op Netflix staan.

NieuwsFilm

meest populair