Algemeen

Grimmige poster 'Gretel and Hansel' met angstaanjagende heks!

Het horrorsprookje nadert en leuk wordt ie niet.

door Bram de Groot om 13:15 in Algemeen
Met Hansel & Gretel: Witch Hunters verscheen er in 2013 al een wat stevigere sprookjesfilm. Waar die film met een volwassen duo zich vooral richtte op actie en gore, zet Gretel and Hansel in op een originelere, maar ook veel stevigere benadering van het sprookje van de Gebroeders Grimm.

In Gretel & Hansel: A Grim Fairy Tale wordt het duo gespeeld door It-actrice Sophia Lillis, als de 16 jarige Gretel, en debutant Sam Leakey als de 8 jarige Hansel. Het verhaal speelt zich af in sprookjesachtige omgeving en focust zich op een jong meisje dat haar kleine broertje naar een donker bos leidt op zoek naar voedsel en werk. Ze komen daar echter enkel in aanraking met angstaanjagend kwaad.

Nieuwe poster!
En dat angstaanjagend kwaad vermomt zich uiteraard als een heks genaamd Holda, gespeeld door Alice Krige. Ook is er een jager die het jonge duo te hulp schiet. Hij wordt gespeeld door Charles Babalola. Hieronder een nieuwe poster waarin we de heks wel iets heel grimmigs zien doen.


De film van regisseur Oz Perkins, bekend van I Am the Pretty Thing That Lives in the House uit 2016, staat gepland voor 31 januari. Hieronder de eerder verschenen trailer!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Hallo FT, al wakker?

Danny Aiello (86) overleden. Heeft iedereen hier wel eens gezien...

Bekend van o.a. The Godfather part II, Moonstruck, Do The Right Thing (Oscar nominatie!), Hudson Hawk en Léon.

En hij was de "papa" in de video van Madonna's Papa Don't Preach.

kokosnoot

Avatar

R rated mag ik hopen. Leuk!

TwinsA

Avatar

Denk het niet dat het R rated is, op de poster staat PG13, dus zal het nog soft zijn.

NieuwsFilm

meest populair