Grimmige poster 'Gretel and Hansel' met angstaanjagende heks!

Grimmige poster 'Gretel and Hansel' met angstaanjagende heks!

Het horrorsprookje nadert en leuk wordt ie niet.

Met Hansel & Gretel: Witch Hunters verscheen er in 2013 al een wat stevigere sprookjesfilm. Waar die film met een volwassen duo zich vooral richtte op actie en gore, zet Gretel and Hansel in op een originelere, maar ook veel stevigere benadering van het sprookje van de Gebroeders Grimm.

In Gretel & Hansel: A Grim Fairy Tale wordt het duo gespeeld door It-actrice Sophia Lillis, als de 16 jarige Gretel, en debutant Sam Leakey als de 8 jarige Hansel. Het verhaal speelt zich af in sprookjesachtige omgeving en focust zich op een jong meisje dat haar kleine broertje naar een donker bos leidt op zoek naar voedsel en werk. Ze komen daar echter enkel in aanraking met angstaanjagend kwaad.

Nieuwe poster!
En dat angstaanjagend kwaad vermomt zich uiteraard als een heks genaamd Holda, gespeeld door Alice Krige. Ook is er een jager die het jonge duo te hulp schiet. Hij wordt gespeeld door Charles Babalola. Hieronder een nieuwe poster waarin we de heks wel iets heel grimmigs zien doen.

Bekijk de afbeelding
De film van regisseur Oz Perkins, bekend van I Am the Pretty Thing That Lives in the House uit 2016, staat gepland voor 31 januari. Hieronder de eerder verschenen trailer!



NieuwsFilm

meest populair