Regisseur gevonden voor 'Power Rangers'-reboot!

Regisseur gevonden voor 'Power Rangers'-reboot!

De laatste filmversie uit 2017 was niet het succes waar de makers op hadden gehoopt.

Na de tegenvallende opbrengst van Dean Israelite's Power Rangers in 2017, werden de uitgebreide plannen voor een uit meerdere sequels bestaande franchise (samen met andere Saban-producten) direct geschrapt. Niet lang daarna werden de rechten doorverkocht aan speelgoedfabrikant Hasbro.

Volgens The Hollywood Reporter zorgt de verkoop aan Hasbro er nu voor dat de Rangers opnieuw een reboot in de vorm van een film krijgen. De vraag is natuurlijk hoe ze van plan zijn om nu wel het publiek te enthousiasmeren voor meer Power Rangers geweld.

Nieuwe regisseur, nieuwe kansen?
Hasbro hoopt ditmaal te scoren door Jonathan Entwistle, regisseur en uitvoerend producent van Netflix-serie The End of the F---ing World, in te schakelen voor de regie van de film. Naar verluidt zou de plot van de nieuwe Rangers-film ditmaal draaien rond tijdreizen. De Power Rangers moeten terugreizen naar de jaren '90 en hun weg terug zien te vinden naar het heden. Een beetje zoals in Back to the Future dus! Het script van Power Rangers wordt momenteel geschreven door Patrick Burleigh. Het is nog onbekend wanneer de film de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair