Deze Netflix Originals verschijnen in 2020

Deze Netflix Originals verschijnen in 2020

Wat heeft Netflix ons volgend jaar allemaal te bieden?

Netflix steekt elk jaar weer meer geld in Originals. Dat moet ook wel, want steeds meer bedrijven volgen het goede voorbeeld en hebben nu een eigen streamingdienst. De grootste is allicht Disney+ straks, maar Amazon Prime is nu de belangrijkste concurrent van Netflix. Om de strijd aan te kunnen, maakt men heel wat nieuwe films en daarvan komen er volgend jaar een boel uit. Benieuwd welke? Dat zetten we in dit artikel voor je op een rij!


Films met releasedatum


17 januari 2020: A Fall from Grace

Bekijk de afbeeldingDeze film is geregisseerd door Tyler Perry, die hem ook produceerde en het script schreef. We weten er nog bijzonder weinig van, al is bekend dat de film draait om een vrouw die een gevaarlijke nieuwe liefde vindt.


12 februari 2020: To All the Boys: P.S. I Still Love You

Bekijk de afbeeldingHet tweede deel in de To All the Boys-reeks. Deze film is gebaseerd op het boek van Jenny Han uit 2015, dat P.S. I Still Love You heet en krijgt ook al een vervolg in de vorm van To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean.


28 februari 2020: All the Bright Places

Bekijk de afbeeldingAl in 2014 werd aangekondigd dat Elle Fanning de hoofdrol zou spelen in een film gebaseerd op het gelijknamige boek van Jennifer Niven. Zijzelf verzorgde het script en nu komt de film er dus aan als Netflix Original. De film draait om twee tieners die dolgraag hun thuis willen ontsnappen. Makkelijk is dat echter niet, want een van hen is geobsedeerd met de dood en de ander is populair op school, maar worstelt met survivors guilt.


1 juli 2020: The Paramedic

Bekijk de afbeeldingDe laatste Netflix Original met een releasedatum wordt een psychologische thriller uit Spanje. Angel werkt op een ambulance, maar na een gruwelijk ongeval, valt zijn leven samen met Vane langzaam uit elkaar. Hij is ervan overtuigd dat ze ontrouw is en maakt van zijn leven een hel waaruit hij moeilijk kan ontsnappen.


Films zonder releasedatum


The Willoughbys: Deze film is gebaseerd op het kinderboek van Lois Lowry en is een animatiefilm. De vier Willoughby-kids worden gedumpt door hun ouders en moeten een modern gezin vormen.

Bekijk de afbeelding
The Prom: Een film geregisseerd door Ryan Murphy. Hij baseert zich op de gelijknamige Broadway-musical en heeft een ware topcast weten te verzamelen. Onder meer Meryl Streep, Nicole Kidman en James Corden hebben rollen. We volgen hen als theatersterren die een jong meisje willen helpen dat een vriendinnetje mee wil nemen naar haar schoolbal.
Horse Girl: Netflix zet hier groot op in; de film beleeft zijn première namelijk tijdens het festival van Sundance. Zij speelt een ongemakkelijk meisje dat heel erg van kunst houdt.

Bekijk de afbeelding
Jingle Jangle: Een speelgoedmaker en zijn kleindochter maken een magische uitvinding. Daarmee kunnen ze, mits ze het ding op tijd laten werken, hun levens voor altijd veranderen.
Sergio: Gaat in première op Sundance en speelt zich af na de chaotische Amerikaanse inval in Irak en draait om het leven van VN-topdiplomaat Sergio Vieira de Mello.
The Boys in the Band: Een groepje homoseksuele mannen komt bij elkaar voor de verjaardag van een vriend. Maar drank is een spelbreker en doet oude vetes weer oplaaien.
The Dig: Een archeoloog werkt aan de historisch belangrijke uitgraving van Sutton Hoo, in 1938.
Robin Robin: Een animatiefilm van de makers van Wallace & Gromit, die een film maken over een roodborstje dat zoekt raakt. Zijn familie gaat vervolgens op zoek.

Bekijk de afbeelding
The Last Thing He Wanted: Een journalist raakt haar eigen verhaal kwijt op het moment dat haar dodelijk ziek blijkt te zijn.
Welcome to Sudden Death: Remake van de film Sudden Death met Jean-Claude van Damme. Draait om een voormalig brandweerman die een groepje terroristen probeert te verslaan. Zij hebben de vicepresident gegijzeld.
Betongold: Draait om de opkomst en val van drie corrupte hypothekers die absurd veel geld verdienen in korte tijd.
Beyond the Result: Draait om een intergenerationele vriendschap tussen zeer fanatieke voetbalfans. Speelt zich af tijdens de laatste vijf weken van een voetbalkampioenschap.
First Ladies: Een politieke komedie over de eerste vrouwelijke President van de Verenigde Staten en haar echtgenote.
Operation Christmas Drop: Een politiek assistent van een Amerikaans Congreslid en een Air Force-piloot clashen als zij van hem vraagt zijn basis te sluiten.

Bekijk de afbeelding
Freaks: We hebben helaas nog geen synopsis of omschrijving van deze Duitse film. Wel weten we dat het een bovennatuurlijk drama wordt.
Hogar: Deze Spaanse thriller draait om een grenzeloze obsessie en is het verhaal van een man die ooit succesvol leidinggevende was maar nu al een jaar werkloos is. Hij besluit samen met zijn gezin zijn huis te verlaten, omdat ze het niet meer kunnen betalen.
Issi & Ossi: Een Duitse film waar we ook nog vrijwel niets over weten. Wel is bekend dat het een romkom voor jongvolwassenen is.
Over the Moon: Een meisje bouwt een raket waarmee ze naar de maan wil reizen, in de hoop daar de legendarische maangodin te ontmoeten.

Bekijk de afbeelding
The Divine Ponytail: Dit is de bijnaam van de Italiaanse voetbalspeler Roberto Baggio, om wiens levensverhaal deze film draait.
The Last Paradise: Speelt zich af in de jaren vijftig en draait om een boer die strijdt voor betere leefomstandigheden. Tot hij verliefd wordt op de dochter van een grote landeigenaar.
The Main Event: Nadat hij een magisch masker ontdekt, voegt een elfjarige aspirant worstelaar zich bij een wedstrijd om de volgende grote WWE-superster te worden.
Under the Sun of Riccione: Dit tienerdrama volgt een groepje op vakantie in Riccione, waar ze hun relaties staande hopen te houden.
The Princess Switch: Switched Again: Margaret erft de troon van Montenaro en krijgt het daardoor moeilijk met Kevin. Het is aan haar double Stacy om haar te redden, voordat partygirl Fiona alles verpest.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair