Eerste beelden 'A Quiet Place: Part II' gelekt!

Eerste beelden 'A Quiet Place: Part II' gelekt!

De eerste beelden uit het vervolg.

Op dit moment is in de States de film Black Christmas te zien in de bioscoop. Voorafgaand aan die film is een korte teaser voor A Quiet Place: Part II te zien. Officieel staat deze nog niet online, maar we hebben nu wel een bootleg-versie.

In A Quiet Place: Part II gaat het verhaal verder na de gebeurtenissen in de hitfilm A Quiet Place uit 2018. In die film was regisseur John Krasinski (The Hollars) nog te zien in een van de hoofdrollen. Nu staat hij enkel achter de camera. Hieronder zie je de teaser die verder nog weinig weggeeft.


Wat gaat er gebeuren in Part II?
De bovenstaande beelden uit de horrorfilm onthullen dat Emily Blunt terugkeert als moeder Evelyn Abbott en dat ook Millicent Simmonds en Noah Jupe weer te zien zijn als respectievelijk Regan Abbott en Marcus Abbott. Duidelijk is dat zij buiten het bekende pad treden, aangezien zij niet langer zullen wandelen over bestaande zandlijnen.

Andere rollen zijn voor Cillian Murphy (The Dark Knight) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest) en op basis van de cast op de IMDb mag aangenomen worden dat we heel wat meer personages zien dan in het eerste deel.

A Quiet Place: Part II staat gepland voor 19 maart 2020.

NieuwsFilm

meest populair