Er komen twee nieuwe 'Star Trek'-films!

Paramount werkt aan veel nieuws in de reeks.

Na J. J. Abrams' reboot Star Trek uit 2009 en het vervolg Star Trek: Into Darkness uit 2013 bleek Star Trek Beyond geen financieel succes. Alle vervolgplannen belandden in de prullenbak. Nu is er toch wat licht in de duisternis.

Na Beyond was er sprake van een derde vervolg geregisseerd door S.J. Clarkson, maar deze werd gecanceld. Ook zou Quentin Tarantino aan een Star Trek-film werken, maar veel is daar niet over bekend. Nu blijkt dat Paramount Pictures werkt aan twee films in de reeks.

Twee Star Trek-films onderweg!
Tijdens de UBS Global Technology, Media & Telecommunications Conference in New York heeft ViacomCBS CEO Bob Bakish onthuld dat er wordt gewerkt aan twee films. Dit meldt The Hollywood Reporter. Een van die films wordt geschreven en geregisseerd door Noah Hawley (Legion, Lucy in the Sky) die al even geleden met een vierde film in verband werd gebracht.

Het is niet duidelijk welk ander project in ontwikkeling is, maar dat zou zomaar toch die van Quentin Tarantino kunnen zijn. De grote vraag is echter of hij dit op korte termijn zal doen, aangezien hij vast nog andere plannen heeft. Verschijningsdatums voor de nieuwe Star Trek-films zijn nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair