Zieke Olivia Newton-John zingt misschien voor het laatst 'Grease'-nummers met John Travolta (video)

Zieke Olivia Newton-John zingt misschien voor het laatst 'Grease'-nummers met John Travolta (video)

Hopeloos verlang ik naar jou!

Vorig weekend vond er een driedaagse Meet 'N Grease plaats voor fans van de 'vetste' musicalfilm ooit: Grease. In Florida konden fans een speciale sing-a-longversie van de film bekijken. Als kers op de taart waren hoofdrolspelers Olivia Newton-John en John Travolta ook nog eens aanwezig. En die hebben ook nog een mopje gezongen!

Olivia Newton-John (71) en John Travolta (65) hebben fans van de succesmusical Grease (1978) drie fantastische dagen bezorgd. 'Sandy' en 'Danny' kwamen dit weekend namelijk bijeen voor wat gerust een reünie van epische proporties genoemd mag worden. In een theater in Florida vond een speciaal Grease-evenement plaats, inclusief meezingavond en Q&A. Newton-John en Travolta hadden zich ook uitgedost in hun originele outfits uit de film.


Lees ook:


Hopeloos verlangen
Het evenement kreeg een extra magische tintje toen Newton-John en Travolta ook nog eens ingingen op verzoekjes van fans om even een klein stukje van de vele hits te zingen. Travolta zong onder meer Grease Lightnin' met een groep mannen. En Newton-John, die ondanks haar ziekte ontzettend energiek was, zette een prachtige a capella-vertolking in van haar emotionele ballade Hopelessly Devoted to You uit de film.



NieuwsFilm

meest populair