Celebrity

Ernstig zieke Olivia Newton-John nog één keer met John Travolta in originele 'Grease'-outfits

De twee bevriende sterren verkleedden zich als Sandy en Danny voor een meezingavond.

door FilmTotaal om 09:00 in Celebrity
Olivia Newton-John en John Travolta, natuurlijk bekend als Sandy en Danny uit de hitmusical Grease (1978), hebben deze week drie Grease-meezingavonden gepresenteerd in Florida. Daarbij verschenen ze - voor het eerst sinds de film - in kostuum!

You're the One That I Want, Summer Nights en Grease Lightnin'... Wie kent de bekende nummers uit Grease niet? Regelmatig worden er voor de echte fans speciale meezingavonden georganiseerd. In de Amerikaanse staat Florida waren drie van die avonden deze week extra bijzonder, omdat deze werden gepresenteerd door niemand minder dan hoofdrolspelers Olivia Newton-John (71) en John Travolta (65).

Geheel in thema
De twee sterren zijn na de opnames van Grease altijd bevriend gebleven. Voor de meezingavonden hadden ze zich voor het eerst weer uitgedost als Sandy en Danny. "Dit is de eerste keer sinds de film dat we onze kostuums dragen", schrijft Newton-John bij een foto op Instagram. Newton-John strijdt momenteel voor de derde keer tegen de vreselijke ziekte kanker. Eerder vertelde ze al dat ze Travolta erg dankbaar is voor zijn steun in haar gevecht.NieuwsFilm

meest populair