Waanzinnige featurette voor 'Top Gun: Maverick'

Waanzinnige featurette voor 'Top Gun: Maverick'

De spectaculaire eerste beelden laten zien dat men ver is gegaan voor dit vervolg.

Dat Tom Cruise een waaghals is, zal niemand meer verrassen. De acteur staat erom bekend de grenzen op te zoeken en te verleggen bij zijn films, zeker in het afgelopen decennium. Het vervolg op Top Gun is daarop geen uitzondering, zoals de spectaculaire eerste beelden laten zien.

Er wordt al lange tijd gesproken over een vervolg, maar met Top Gun: Maverick gaat deze er volgend jaar eindelijk komen. In het origineel maakte mijn al gebruik van echte straaljagerbeelden, in die tijd ongekend. Onderstaande video laat zien dat men deze keer nog een stapje verder ging om het straaljagerspektakel te laten slagen in de bioscopen.

Eerste beelden

De beelden laten zien dat Cruise dit keer niet de enige acteur was die zich in de 'danger zone' durfde te begeven. Alle acteurs die als piloot in de film zitten, namen plaats in een speciale jet waar ze achter de piloot hun acteerwerk mochten doen. Dat alles voor een zo realistisch mogelijke ervaring. Wat de beelden in elk geval lijken te bevestigen, is dat de actie een lust voor het oog gaat worden op het bioscoopscherm.

NieuwsFilm

meest populair