'The Hitman's Wife's Bodyguard' met Ryan Reynolds en Salma Hayek krijgt releasedatum

'The Hitman's Wife's Bodyguard' met Ryan Reynolds en Salma Hayek krijgt releasedatum

Dit keer alleen geen race door Amsterdam!

The Hitman's Wife's Bodyguard zal volgend jaar zomer in de bioscopen verschijnen. Dat hebben Lionsgate en Millennium bekendgemaakt. Dit vervolg op de goed ontvangen actiekomedie The Hitman's Bodyguard uit 2017 speelt zich opnieuw in Europa af.

The Hitman's Bodyguard wist wereldwijd ruim 175 miljoen op te halen, en tegen een budget van slechts 30 miljoen is dat een prima prestatie. Lionsgate en Millennium gaven dan ook al snel groen licht aan een vervolgfilm en nu is bekend waarin deze in de bioscoop zal verschijnen: 28 augustus 2020.

In het kort
In The Hitman's Wife's Bodyguard wil Michael Bryce (Ryan Reynolds) graag stoppen met zijn gewelddadige baan als bodyguard. Hij raakt echter verstrikt in een missie van huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson) en diens vrouw Sonia (Salma Hayek). Zij willen Europa redden van een wraakzuchtige maniak.

De opnames vonden onder meer plaats in Kroatië, Bulgarije, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dit keer geen wilde achtervolgingen door de Amsterdamse grachten dus. De regie is wederom in handen van Patrick Hughes.

NieuwsFilm

meest populair