'Joker'-acteur voor mysterieuze rol in 'Mission: Impossible'-films

'Joker'-acteur voor mysterieuze rol in 'Mission: Impossible'-films

In 2021 en 2022 verschijnen twee nieuwe M:I-films.

Het aantal namen voor de vervolgen op het uiterst succesvolle Mission: Impossible - Fallout neemt in een rap tempo toe. Opnieuw heeft regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) een nieuwe naam onthuld voor de twee films die in 2021 en 2022 verschijnen en back-to-back worden opgenomen.

De ambities zijn groot bij Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8. Uiteraard zal de nadruk weer komen te liggen op flink wat actiescènes en grootschalige stunts, maar de cast is ook niet onbelangrijk.

Shea Whigham in mysterieuze rol
Via regisseur McQuarrie wordt duidelijk dat Shea Whigham een rol heeft in "#MI78" en dat we "hem niet aan zien komen". Whigham zag je recent mogelijk in Joker als Detective Burke en hij heeft rollen (gehad) in series als Agent Carter, Homecoming en Perry Mason en films als Vice en First Man.

Naast mister M:I Tom Cruise zijn er ook rollen voor onder meer nieuwkomers Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout), Hayley Atwell (Avengers: Endgame), Pom Klementieff (Avengers: Endgame) en de bekende franchise-namen Ving Rhames (Luther Stickell), Simon Pegg (Benji Dunn), Jeremy Renner (William Brandt), Angela Bassett (Erica Sloane), Vanessa Kirby (White Widow), Paula Patton (Jane Carter) en Maggie Q (Zhen Lei). Deel zeven verschijnt 23 juli 2021 en deel acht op 5 augustus 2022.



NieuwsFilm

meest populair